Optimus Black

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kubde

Üye
    Konu Sahibi
Optimus Black
Arkadaşlar ben telefonu takas etmek istiyorum htc desire hd ile. ama başka denk telefonda olur. pasaport kayıtlı yada kvk-genpa farketmez. farklı bir android daha kullanmak istememden dolayı düşünüyorum yanlış anlamayın. cihazımda çizik yoktur silikon kılıf var. bu arada faturayıda henüz kestirmedim garantiyi başlatmadım yani. isteyen olursa adına kestirebilirim faturayı 1000lira olarak. o fiyata aldım çünki. başkada bişey gelmiyo aklıma

güzelim canım telefonu satıyorsun he Başka varmı ki nova display özellikli telefon ?

Ocean258

Üye
bende 1 aydır kullanıyorum.. sen neyınden memnun kalmadın ?

Adam kullanmadan satıyor sanki, ilginç.. Bence biraz daha şans vermelisin

htc'den eksiği olmayan bir smartphone optimus black. sıfır gibi cihazı neden 2. el bir cihazla değiştirmek istiyorsun anlayamadım.

Masha

Üye
Allah allah bendede Optimus black var gayette memnunum tavsiye edilebilecek bir smartphone u satıyosun. Hız desen hız tasarım desen ondan ötesi yok Nova Display ekran hangi telefonda var ilginçsin

buket2

Üye
daha yepyeni olan bir telefonu neden satıyorsun? bende çok memnunum optimus blackten... ayrıca istediğin kadar temiz telefon de 1000 tl'ye asla satamazsın... heba edersin telefonu... android işlemcili en iyi telefonlardan biri sonuçta... attan inip eşeğe binmek gibi olur başka bir telefon almak

Ocean258

Üye
Konuyu acmıs ama cevap verdıgı yok.. laf olsun dıyede konu acılmazki..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...