CABBAR Üye Hızı güzel opera mini'ye yakın da bunun yazı boyutu çok büyük onu küçültemez miyiz? Ayarlarda yok baktım
Hızı güzel opera mini'ye yakın da bunun yazı boyutu çok büyük onu küçültemez miyiz? Ayarlarda yok baktım
CABBAR Üye Sanki minide vardı hemen bakıyorum - - - Eklendi - - - Evet yazı tipi boyutu var minide. Mobil için yapamaz mıyız bişey
Sanki minide vardı hemen bakıyorum - - - Eklendi - - - Evet yazı tipi boyutu var minide. Mobil için yapamaz mıyız bişey
yaren_dede Üye Konu Sahibi rabbace' Alıntı: Sanki minide vardı hemen bakıyorum - - - Eklendi - - - Evet yazı tipi boyutu var minide. Mobil için yapamaz mıyız bişey Genişletmek için tıkla ... uygulama bu şekilde dostum adamlar ayarları ile oynayıp performans artışı sağlamış sadece yani minide olan bir özellik o sonradan eklenmemiş
rabbace' Alıntı: Sanki minide vardı hemen bakıyorum - - - Eklendi - - - Evet yazı tipi boyutu var minide. Mobil için yapamaz mıyız bişey Genişletmek için tıkla ... uygulama bu şekilde dostum adamlar ayarları ile oynayıp performans artışı sağlamış sadece yani minide olan bir özellik o sonradan eklenmemiş
CABBAR Üye yaren_dede' Alıntı: uygulama bu şekilde dostum adamlar ayarları ile oynayıp performans artışı sağlamış sadece yani minide olan bir özellik o sonradan eklenmemiş Genişletmek için tıkla ... Anladım Teşekkürler
yaren_dede' Alıntı: uygulama bu şekilde dostum adamlar ayarları ile oynayıp performans artışı sağlamış sadece yani minide olan bir özellik o sonradan eklenmemiş Genişletmek için tıkla ... Anladım Teşekkürler
cates94 Üye Opera Fast ten önce : Bu değil o değil bunların hiçbiri değil ben daha farklı bir şey istiyorum Sonra : Evet işte bu!! Teşekkürler kardeşim
Opera Fast ten önce : Bu değil o değil bunların hiçbiri değil ben daha farklı bir şey istiyorum Sonra : Evet işte bu!! Teşekkürler kardeşim
yaren_dede Üye Konu Sahibi cates94' Alıntı: Opera Fast ten önce : Bu değil o değil bunların hiçbiri değil ben daha farklı bir şey istiyorum Sonra : Evet işte bu!! Teşekkürler kardeşim Genişletmek için tıkla ...
cates94' Alıntı: Opera Fast ten önce : Bu değil o değil bunların hiçbiri değil ben daha farklı bir şey istiyorum Sonra : Evet işte bu!! Teşekkürler kardeşim Genişletmek için tıkla ...
yaren_dede Üye Konu Sahibi achambo' Alıntı: ooo süper denicem hemen deneme fırsatım olunca yazarım buraya Genişletmek için tıkla ... ben opera mini kullanmayı bıraktım yani o kadar hızlı diyebilirim sende sonucu yaz bakalım sonuç olumlumu
achambo' Alıntı: ooo süper denicem hemen deneme fırsatım olunca yazarım buraya Genişletmek için tıkla ... ben opera mini kullanmayı bıraktım yani o kadar hızlı diyebilirim sende sonucu yaz bakalım sonuç olumlumu
yaren_dede Üye Konu Sahibi achambo' Alıntı: çok güzel olmuş bahadır abi paylaşım için teşekkürler ben de miniyi bıraktım Genişletmek için tıkla ...
achambo' Alıntı: çok güzel olmuş bahadır abi paylaşım için teşekkürler ben de miniyi bıraktım Genişletmek için tıkla ...
emrahkln Üye Hata var! Sertifika sağlayaciyla görüşün diye bir hatayla karşılaşıyorum. Yardım edebilecek var mi?
hidayet02 Üye Teşekkürler Bahadır Abi rabbace' Alıntı: Sanki minide vardı hemen bakıyorum - - - Eklendi - - - Evet yazı tipi boyutu var minide. Mobil için yapamaz mıyız bişey Genişletmek için tıkla ... Ayarlardan Yakınlaştırmaya Gir %100 yada %150 Yap İşini Görecektir
Teşekkürler Bahadır Abi rabbace' Alıntı: Sanki minide vardı hemen bakıyorum - - - Eklendi - - - Evet yazı tipi boyutu var minide. Mobil için yapamaz mıyız bişey Genişletmek için tıkla ... Ayarlardan Yakınlaştırmaya Gir %100 yada %150 Yap İşini Görecektir
yaren_dede Üye Konu Sahibi ozerturk' Alıntı: c6 01 e yukleyemiyorum. Dosya turu desteklenmiyo diyo Genişletmek için tıkla ... bilemiyorum cihaz hacklimi
ozerturk' Alıntı: c6 01 e yukleyemiyorum. Dosya turu desteklenmiyo diyo Genişletmek için tıkla ... bilemiyorum cihaz hacklimi
yaren_dede Üye Konu Sahibi ozerturk' Alıntı: hackli Genişletmek için tıkla ... ok indirirken sorun olmuş olabilir tekrar indirip denersen yükleme sorunun düzelecbilir
ozerturk' Alıntı: hackli Genişletmek için tıkla ... ok indirirken sorun olmuş olabilir tekrar indirip denersen yükleme sorunun düzelecbilir