mcnpl4
Üye
-
Konu Sahibi
-
Alkışlarım ben bunu
Aynen donanım farkı var bi kere karşılaştırmak hata olur.
bana bak, konunun dağılmasını istemiyorsan açmayacaksın! fanlık yapan yok burda millet kavgayı çıkartıyo suçlu biz oluyoruz hey Allahım ya!uff ayni donanimi mi karsilastircaklar. Tamam konuyorum yapmayi bilmeyenler var. Sana demiyorum kardes alinma artisiyla eksisiyle n8 diyorumbazilari gelip 1 ghz lik nokia bazilari da o lafi diyenlere laf atiyo. Konu dagildi
bana bak, konunun dağılmasını istemiyorsan açmayacaksın! fanlık yapan yok burda millet kavgayı çıkartıyo suçlu biz oluyoruz hey Allahım ya!aynen söylüyorum AYNI DONANIMLA GELSİNLER!!
Telefonumun CPU'sunu SetCPU ile 600 mhz'a düşürüp karşılaştırma yapsam kabul eder misin ?
ya video daki telefonlar belli ben videoyu mu degistireyim simdi yapmayin arkadaslar.. Ayni donanim olsa bile bu video da n8 var
----------Eklendi @ 20:17:31 ---------- Yazıldı @ 20:16:24 ----------
fanlik yapan yokmus iyi bak yorumlara
Symbian diyordunuz ne oldu bir anda Symbian'dan umut kesildi de MeeGo demeye başladınız merak ettim
Böyle konuları belle geldiğinde açarsak daha iyi olacaktır diye düşünüyorum, eksik işletim sistemi ile donanım tam verimli kullanılmazken böyle videolar bilemiyorum bana doğru gelmiyor henüz.
Telefon stabil bir sistemle çıksaymış, bu bizim elimizde bir şey değil ki.. Bunun sistemi stabil değil Nokia 1 yıl sonra güncelleme çıkarsın o zaman karşılaştırma yapalım mı diyeceğiz yani ?
Telefon çıkalı 10 ay oldu hala donanımı verimli kullanan bir sistemi yok, hmmm....
sayfa yukleme hizini etkileyen faktorler ne ki?
arkadaslar yer bildirimini nasil yapicam tarif edermisiniz rica etsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?