opera mobile 11 (karsilastirma)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mcnpl4

Üye
    Konu Sahibi
opera mobile 11 (karsilastirma)

yorum sizin bu konuyu opera mobile ile actim umarim duzgun acmisimdir
mobil link: m.youtube.com/watch?gl=US&hl=en&client=mv-google&v=707G5cEmNtY

Uc Browser Forever . Kullanan Bilir . Opera Sadece İsim . Özellik Olarak Şuan Uc Browser Mükemmel .

slm,eger nokiayi internet icin aliyorsan bes para etmez bende birde htc touch diamand 2 var allah inandirsin sizi sayfalari benim c7 deki operadan 2 kat daha hizli aciyor asagi yukari kaydirmalarda c7 den daha seri.

mcnpl4

Üye
    Konu Sahibi
flash iceriklerinde takiliyo n8.. Hizi gectim de flashplayer olsa gam yemicem... Neyse ben pek knternette takilmiyorum aslinnda. Ben genelde muzik ve resimleilgileniyorum. uc web i denicem oneri icin tesekkurler.

uribaju

Üye
valla bana gore hizli.. bundan fazlasi sagliga zararli cokluk okluktur

mcnpl4

Üye
    Konu Sahibi
bana gore de iyibi hiz ama flash player da olsaydi nokia browser a bagimli kalmasaydik keske

pRime.

Üye
Hocam öyle bi konu açmışsınki "bakın görün bizim n8'ler ne kadar kötü!" diyor resmen

----------Eklendi @ 11:22:32 ---------- Yazıldı @ 11:18:40 ----------

Ben yeterli buluyorum operayı hız açısından. Karşılaştırılan telefonlarda en az 1ghz ve 512 ram var sonuçta. Aynı donanımla gelsinler diyorum.

Tepkiler: _ardaa, PureFood ve -omer-
yaw N8 hız konusunda sürekli yüzümüzü kara çıkarıyorsun ama neyse senin karizman yeter dayanıklılığın yeter kameran yeter adın şanın yeter NOKIA N8

Tepkiler: FastBreaker ve Esendağlı

nonamex

Üye

Nokia 1 ghz'li 512 mb ramli telefonlara karsilik 256 mb ram ve 680 mhz islemcili telefon cikartti. Ayni zamanda cikmis ust sinif telleri karsilastirmak gayet mantikli.

Tepkiler: DenizhaNq

pRime.

Üye
Nokia 1 ghz'li 512 mb ramli telefonlara karsilik 256 mb ram ve 680 mhz islemcili telefon cikartti. Ayni zamanda cikmis ust sinif telleri karsilastirmak gayet mantikli.

Mantıksız demedimki aynı donanımla gelsinler dedim, 680mhz ve 256 ram ile pek de ezilmiyor n8 gördüğüm kadarıyla.

nokia 500 de GPU yokki kapışsın c6-01 bile daha iyi o telefondan

Utku

Üye
ne bekliyordun ki

mcnpl4

Üye
    Konu Sahibi

birilerini n8 den sogutma amacli acmadim konuyu hizi gayet iyi aslinda. Videodz en uzun suren flash icerikli reklamlardi farkettiyseniz.. Flash player 10x destegi olsa daha iyi olurdu bence. Bide islemci hizi diyosunuz ama android islemcinin belli bi kismini somuruyo diye biseyler geziyodu ortada. Demek ki bu hiz farkinda islemceden farkli bi sebep olabilir. Nokia 500 un performansini bende merak ettim.gpu yok demisler ama yanilmiyorsam 5800 da da yoktu ama calisiyordu..

c6-01 bile dediğin telefon n8 le aynı donanıma sahip burda farkında olmadan n8 bile dedin aslında (bu konuda resmen n8 i karalama konusu oldu )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...