lgkg300 Üye akrep_81' Alıntı: Bu aralar donma yapıyor. Telefonu kapatip açmadan düzelmiyor. Acaba nedeni ne olabilir. Genişletmek için tıkla ... Donma derken, sunucu okuma hatası, veya bağlantı koptu hatası mi
akrep_81' Alıntı: Bu aralar donma yapıyor. Telefonu kapatip açmadan düzelmiyor. Acaba nedeni ne olabilir. Genişletmek için tıkla ... Donma derken, sunucu okuma hatası, veya bağlantı koptu hatası mi
sahismail21 Üye admin neden yasak? Bu yasak ile ilgili hiçbir açıklama yapılmadı, ayrıntılı şekilde bir açıklama yapabirmisiniz, google'da bulamadım....saygılar.
admin neden yasak? Bu yasak ile ilgili hiçbir açıklama yapılmadı, ayrıntılı şekilde bir açıklama yapabirmisiniz, google'da bulamadım....saygılar.
seyfiturkk Üye bu programi kullanmak ucretli mi kablosuz netle baglaniyorum ama tel faturali ay sonu fatura soku yasamayalim size zahmet bilgi verrmisinz
bu programi kullanmak ucretli mi kablosuz netle baglaniyorum ama tel faturali ay sonu fatura soku yasamayalim size zahmet bilgi verrmisinz