Opera mini 5.1'i 5800'a yükleyemiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ramakm86

Üye
    Konu Sahibi
Opera mini 5.1'i 5800'a yükleyemiyorum
ne opera 10 ne mini4.2 nede kendisininki jar da kurmuyor jad da pc download dan da indiremedim.
yardım lütfen...

Ferzan

Üye
TELEFONUN WEB TARAYICISINA ŞŞU ADRESİİ YAZ VE BAĞĞLAN m.opera.com en üsttekini indirirsin

Sehzade

Üye
ne opera 10 ne mini4.2 nede kendisininki jar da kurmuyor jad da pc download dan da indiremedim.
yardım lütfen...
yine inmeye biliyor sertifika hatası veriyor onuda diger indirme secenekleri yazıyor altdan ona tıklayıp ordan sertifika sorunu gibi bisey var ona girip ordan sertifika yoka tıkla indir biraz karmasık oldu ama ezberden bukadar oluyor

Karahasan

Emekli Yönetici
Telefonun orjinal tarayıcısından şu adrese gir

Telefonun orjinal tarayıcısından şu adrese gir

Bende yüklemek istiyorumda girdikten sonra ne yapacaz.. biraz daha açıklayıcı söylermisin ?
İndirdikten sonra ne tür işlem yapacaz vs. gibi..

Karahasan

Emekli Yönetici
Bende yüklemek istiyorumda girdikten sonra ne yapacaz.. biraz daha açıklayıcı söylermisin ?
İndirdikten sonra ne tür işlem yapacaz vs. gibi..

Opera mini dosyasını indir seçeneği çıkar indir de telefona yükleme başlayacaktır. Sonra uygulamalar altında opera mini gözükecektir.

Karahasan

Emekli Yönetici
Opera mini 5.1 dosyasını indir. Birde opera mininin eski 4.2 sürümü var onuda indirmek istiyorsan diğer indirme seçeneklerine tıkla aşağı in görürsün.

Sehzade

Üye
Opera Mini 5.1 dosyasını indircen

masklow

Üye
hocam daha detaylı anlatsana

Kardeş mesajları oku. Arkadaş yardımcı oldu sağolsun yaptım. Neyse ben sana sırayla söyleyim..

Telefondan mini.opera.com adresine gir..
Opera Mini 5.1 Seçeneğine tıkla..
Daha sonra ileri ileri yaparak kurulacak bu kadar..

ramakm86

Üye
    Konu Sahibi
Hepinize tesekkürler ama yükleme sırasında kendisi iptal ediyor...
sorun cözülene kadar 4.2 ile idare edecez heralde...yinede sagolun...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...