Emre Üye necati45' Alıntı: link bağlanmıyor kontrol eder misin Genişletmek için tıkla ... google playdan indirebilirsiniz Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
necati45' Alıntı: link bağlanmıyor kontrol eder misin Genişletmek için tıkla ... google playdan indirebilirsiniz Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bahadir_fb Üye Konu Sahibi KELGER' Alıntı: yani bazı sitelerde indirmiyor örnek youtube. Genişletmek için tıkla ... Youtubede indiriyor şu anda
KELGER' Alıntı: yani bazı sitelerde indirmiyor örnek youtube. Genişletmek için tıkla ... Youtubede indiriyor şu anda
KELGER Üye yapma ya ben geçen denedim indirme yeri yoktu ben de silmiştim hemen tekrar indirip deneyeyim
Bahadir_fb Üye Konu Sahibi KELGER' Alıntı: yapma ya ben geçen denedim indirme yeri yoktu ben de silmiştim hemen tekrar indirip deneyeyim Genişletmek için tıkla ... Niye siliyorsun ki? Mesela kapalı/yasaklı bir site varsa onlarida açabiliyor turbo modu aktifken yani lazım olabiliyor
KELGER' Alıntı: yapma ya ben geçen denedim indirme yeri yoktu ben de silmiştim hemen tekrar indirip deneyeyim Genişletmek için tıkla ... Niye siliyorsun ki? Mesela kapalı/yasaklı bir site varsa onlarida açabiliyor turbo modu aktifken yani lazım olabiliyor
Emre Üye Bahadir_fb' Alıntı: Niye siliyorsun ki? Mesela kapalı/yasaklı bir site varsa onlarida açabiliyor turbo modu aktifken yani lazım olabiliyor Genişletmek için tıkla ... browser Kusursuzdu zaten video indirmesi ve yasaklı sitelere girmeside ayrı bir güzel Son düzenleme: 15 Eyl 2014
Bahadir_fb' Alıntı: Niye siliyorsun ki? Mesela kapalı/yasaklı bir site varsa onlarida açabiliyor turbo modu aktifken yani lazım olabiliyor Genişletmek için tıkla ... browser Kusursuzdu zaten video indirmesi ve yasaklı sitelere girmeside ayrı bir güzel
GhostMahir Üye hulkfile.eu ana makinesinin sunucu DNS adresibulunamadı. DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN Lik ölmüş