jigsaw_54 Üye o bir abla (dünde söyledim ben kendimden 5 yaşa kadar büyük olan kişilere abi/abla demem ama nedense Pelin ABLA'ya abla diyesim geliyor )
o bir abla (dünde söyledim ben kendimden 5 yaşa kadar büyük olan kişilere abi/abla demem ama nedense Pelin ABLA'ya abla diyesim geliyor )
jigsaw_54 Üye pelın_' Alıntı: o bir eskı alanyalı Genişletmek için tıkla ... bi açıdan bakınca güzel ama diğer açıdan bakınca kötü
pelın_' Alıntı: o bir eskı alanyalı Genişletmek için tıkla ... bi açıdan bakınca güzel ama diğer açıdan bakınca kötü
jigsaw_54 Üye Dampierre' Alıntı: o bir telefon değiştirme hastası Genişletmek için tıkla ... o birrr N8 sahibi
Bluetoooth Üye pelın_' Alıntı: o bir benı delı edem hala nerelı oldugunu solemedı Genişletmek için tıkla ... sormadınki
pelın_' Alıntı: o bir benı delı edem hala nerelı oldugunu solemedı Genişletmek için tıkla ... sormadınki
Amaru Shady Üye pelın_' Alıntı: o bir yuh dedıgım defalarca sorum Genişletmek için tıkla ... o bir gece kuşu
Elektr0 Üye pelın_' Alıntı: o bir patlıcan sevmeyen Genişletmek için tıkla ... o bir ayakkabı hayranı... ----------Eklendi @ 18:43:56 ---------- Yazıldı @ 18:42:56 ---------- o bir yakında SII sahibi...
pelın_' Alıntı: o bir patlıcan sevmeyen Genişletmek için tıkla ... o bir ayakkabı hayranı... ----------Eklendi @ 18:43:56 ---------- Yazıldı @ 18:42:56 ---------- o bir yakında SII sahibi...
Bluetoooth Üye pelın_' Alıntı: o bir yuh dedıgım defalarca sorum Genişletmek için tıkla ... izmirli ----------Eklendi @ 22:59:41 ---------- Yazıldı @ 22:58:39 ---------- o bir elektra şok
pelın_' Alıntı: o bir yuh dedıgım defalarca sorum Genişletmek için tıkla ... izmirli ----------Eklendi @ 22:59:41 ---------- Yazıldı @ 22:58:39 ---------- o bir elektra şok