Online Oyun İstiyorum

Konu Sahibi
Online Oyun İstiyorum
Oyun içi para özel paraları google play aracılığıyla alınabilen tüm oyunlardan istiyorum teker teker deniyecem

Telefonum Galaxy Ace 2

Boyutu fazla olmasın oyunların hafıza kartı almadım daha fakat boyutu fazla olupta freedom'un çalıştığı ve benim telefonumun kaldırdığı bir oyun varsa güzel olsun oyun içi chat sistemi olsun

shankar1

Üye
freedom.hiç kullanmadım dostum çünki google play sorunu yaşıyorum günlerdir bu yuzden denemedim bile asllında sonuçta freedom kullanamam diye ama online chat olmayan guzel fazla abartili birsey istemeyen eternty warrior 2 var direk 70 lv yapip glu credide yapip oynayabilirsin sinirsiz yani )

Konu Sahibi

peki bana online oyun olup için içi satın alımlar google play üzerinden yapılan oyun önerirmisin ?>

shankar1

Üye
eternt warrior işte online fakat chat yok sadece Guzelde bir oyun yani baya kaliteli goruntuler felan

Monster blade var oyun ici kalitesi guzel ama senin tele uyumlu mudur bilmiyorum bide oyun ici chat yok yani oyundan birseyler alicaksan o oyuna yatir derim ben onu oynuyorum fakat bayagidan beri hile ariyorum bulamadim bulabilirsem charim cok iyi olucak 50 lvlde bitiyor itemlerinde upgrade lvlleri var o lvl bitince upgrade yapamiyorsun ben o oyunun hilesini ariyorum buldumda ama surveyli oldugu icin indiremedim survey nasil indirelecegini biliyorsan soyler misin şimdiden cok saol

Order chaos online

GT-N8005 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi