Kavii Üye kt520 kullanıyorum nasıl atacagız bu oyunları jar dosyası ile birlikte mi atıyorum desteklemiyor dior yardım pls
kt520 kullanıyorum nasıl atacagız bu oyunları jar dosyası ile birlikte mi atıyorum desteklemiyor dior yardım pls
abdulk4dir Üye Konu Sahibi Kavii' Alıntı: kt520 kullanıyorum nasıl atacagız bu oyunları jar dosyası ile birlikte mi atıyorum desteklemiyor dior yardım pls Genişletmek için tıkla ... jar dosyasını atman yeterli olması lazım ama senin telefonuda hiç bilmiyorum ki java çalıştırıyormu o ??
Kavii' Alıntı: kt520 kullanıyorum nasıl atacagız bu oyunları jar dosyası ile birlikte mi atıyorum desteklemiyor dior yardım pls Genişletmek için tıkla ... jar dosyasını atman yeterli olması lazım ama senin telefonuda hiç bilmiyorum ki java çalıştırıyormu o ??
abdulk4dir Üye Konu Sahibi delgado__gkhn' Alıntı: hacı süpersin oyunların bazıları 10 numara sen de öylesin sağol güzel pylaşm Genişletmek için tıkla ... stan1905' Alıntı: teşekkürler süpersin... Genişletmek için tıkla ... iyi eğlenceler
delgado__gkhn' Alıntı: hacı süpersin oyunların bazıları 10 numara sen de öylesin sağol güzel pylaşm Genişletmek için tıkla ... stan1905' Alıntı: teşekkürler süpersin... Genişletmek için tıkla ... iyi eğlenceler
abdulk4dir Üye Konu Sahibi *Rahman*' Alıntı: ellerine sağlık Genişletmek için tıkla ... asigsasi' Alıntı: Güzel çalışma ellerine sağlık Genişletmek için tıkla ... teşekkürler
*Rahman*' Alıntı: ellerine sağlık Genişletmek için tıkla ... asigsasi' Alıntı: Güzel çalışma ellerine sağlık Genişletmek için tıkla ... teşekkürler
abdulk4dir Üye Konu Sahibi carlos_2045' Alıntı: eline saglık kardes.superr Genişletmek için tıkla ... iyi eğlenceler
abdulk4dir Üye Konu Sahibi seven_5493' Alıntı: saol Genişletmek için tıkla ... İyi Eğlenceler 3 Oyun Daha Eklendi...