RedColt Üye uribaju' Alıntı: malesef oviyi kurdum bu sefer görmedi pcde kafayı yedirtecekler Genişletmek için tıkla ... buda mı gol değil
uribaju' Alıntı: malesef oviyi kurdum bu sefer görmedi pcde kafayı yedirtecekler Genişletmek için tıkla ... buda mı gol değil
galatasaray109 Üye uribaju' Alıntı: malesef oviyi kurdum bu sefer görmedi pcde kafayı yedirtecekler Genişletmek için tıkla ... biz kafayı yemiyelimde
uribaju' Alıntı: malesef oviyi kurdum bu sefer görmedi pcde kafayı yedirtecekler Genişletmek için tıkla ... biz kafayı yemiyelimde
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap uribaju' Alıntı: malesef oviyi kurdum bu sefer görmedi pcde kafayı yedirtecekler Genişletmek için tıkla ... birde wifi dan bağlanmayı dene telefondan yap güncellemeyi
uribaju' Alıntı: malesef oviyi kurdum bu sefer görmedi pcde kafayı yedirtecekler Genişletmek için tıkla ... birde wifi dan bağlanmayı dene telefondan yap güncellemeyi
uribaju Üye Konu Sahibi pta123' Alıntı: 3.1.1.85 di sanırım onumu kurdun ovi olarak ? Genişletmek için tıkla ... evet onu kurdum
pta123' Alıntı: 3.1.1.85 di sanırım onumu kurdun ovi olarak ? Genişletmek için tıkla ... evet onu kurdum
pta123 Üye uribaju' Alıntı: evet onu kurdum Genişletmek için tıkla ... kafayı yiyecem ya satıp kurtulacam
Overdose34 Üye Euro2_Germany Anna kullanıyorum hiç bir sıkıntı yok. Türkiye'ye gelicek olan Anna dan hiç bir farkı ve kusuru yok Yerinizde olsam girmem bu kadar strese
Euro2_Germany Anna kullanıyorum hiç bir sıkıntı yok. Türkiye'ye gelicek olan Anna dan hiç bir farkı ve kusuru yok Yerinizde olsam girmem bu kadar strese
uribaju Üye Konu Sahibi konu kapatılabilir ovide gözükmüyor sadece telefonda gözüken bir güncelleme nokia yaptı yapacağını yine..
konu kapatılabilir ovide gözükmüyor sadece telefonda gözüken bir güncelleme nokia yaptı yapacağını yine..