Telefon Tavsiyesi öneri

ali54st

Üye
    Konu Sahibi
öneri
Merhaba arkadaşlar sizce s5mi daha iyi yoksa ıphone 5mi evet birbirine yakın cihazlar değil ama benim için sarj önemli fazla oyun oynamam sizce s5mi daha iyi yoksa ıphone5 mi

S5 Su Geçirmez Kamerası Filanda Daha İyi Bence

ali54st

Üye
    Konu Sahibi
Bende öyle düşünüyorum parmak izi okuyucuda var ama androis bi zaman sonra yavaşlama yapıyor ondan kararsızım

S5 ile iphone 5s aynı fiyat. 5 yerine 5s olursa şahsen 5s i tercih ederim.

GreaTH

Üye
Bende öyle düşünüyorum parmak izi okuyucuda var ama androis bi zaman sonra yavaşlama yapıyor ondan kararsızım

Parmak izi Tam Gelismemis Diyorlar Video Felan Izledim Dün youtube'dan Geç Algıliyomus.. 5s de 4 inc abi Küçük ya

Son düzenleme:

ali54st

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşımda var s5 memnun parmak izinden tabiki 5steki kadar başarılı değil ama hiç yoktan iyidir 5sin tek kötü yanı küçük olması bide bataryası çok iyi değişmiş galiba

Iphone kalitesi elbette 5s al derim.

Emre

Üye
Arkadaşımda var s5 memnun parmak izinden tabiki 5steki kadar başarılı değil ama hiç yoktan iyidir 5sin tek kötü yanı küçük olması bide bataryası çok iyi değişmiş galiba
İnan bana aralarında hiçbir fark yok. İOS'un kapalı olması dışında tabi ki.

Invoke

Üye
5S küçük geliyorsa zaten eleyeceksin ama yine tek seçeneğin S5 olmasın bence farklı modellere bak.

Bütçe ver daha iyisini bulabiliriz. Parmak izi olmasını istiyor musun? İlla ikisi arasında seçim yapacaksan s5 tabiki. Pil çok iyi,kamera, su gecirmezlik iyi. Kasa kalitesini begenmiyom

ali54st

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle şöyle anlatıyım bende s5 var şebeke sorunu yaşıyorum telefonda o yüzden satıp bi telefon almayı düşünüyorum ıphone 5 te s5in ikinci el fiyatına yakın o yüzden yoksa sıfır cihaz alsam bunlar tercihim olmaz tabiki benim için şarj önemli dediğim gibi oyun oynamam ama watsaptanda çıkmam ama duyguğuma göre ıphonelerin şarjı sıkıntılıymış

Iphone 5 in kendi başına şarj sıkıntısı var. Diğerleri o kadar olmasada. Galaxy alpha falan bakın

Emre

Üye
Lenovo P1'e ne dersiniz?

ali54st

Üye
    Konu Sahibi
lenovo düşünmüyorum ama sony şarj konusunda iyimiş galiba