Öneri: App Store

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CanKartaL

Emekli Yönetici
Web tabanlı mobil bir site yapılabilir Madness hem daha basit hem de güncellemesi uyumu daha kolay olur

noss_bar

Emekli Yönetici
ben günlerce uğraşıp uygulama yazacağım maxicep bedava yayınlayıp reklam yapacak oy oy oy üstelik maxicep ten izin almam gerekecek öyle mi bence hiç uğraşmayın olacak iş değil daha uygulamaları türkçe yapamıyoruz 3 5 tane var onlarda en basiti kalkmış app store açalım diyorsunuz bence yürümez

İşiniz gücünüz para zaten bir kez de insanları mutlu etmek için bir şey yapsanız ? O kadar uygulama var iken para vere vere senin uygulamana mı vereceğiz ?

pRime.

Üye
Gayet de yapılır bu ama araya forumu karıştırmayın derim. Olacaksa cydia ve installous gibi olmalı. Forumu değil tüm symbian3'ü ilgilendirmeli.

Konu Sahibi
İşiniz gücünüz para zaten bir kez de insanları mutlu etmek için bir şey yapsanız ? O kadar uygulama var iken para vere vere senin uygulamana mı vereceğiz ?

Yanlış anlamışsınız. Tamamen ücretsiz. Hem benim uygulamalarım değil, retailed ******* vs. uygulamalar oyunlar.

CanKartaL

Emekli Yönetici

O zaman maxicep ten ne farkı kaldı o isin

Maxicep sadece S^3 forumundan ibaret değildir
ayrıca yapılacak mobil sitede forum ortamından ziyade oyun ve uygulama paylaşımı esas olacak

----------Eklendi @ 12:58:57 ---------- Yazıldı @ 12:58:14 ----------

Yanlış anlamışsınız. Tamamen ücretsiz. Hem benim uygulamalarım değil, retailed ed vs. uygulamalar oyunlar.

dostum o mesaj sana değildi sanırım

mstf_l

Üye

Tabii bazı farkları olacaktır ama yine site üzerinden olacagı icin fazla bir farkı olmaz hem maxicep n sadece symbian^3 olmamasının ne zararı olabilirki

bu kadar tartışma ne için anlam veremedim. Madem app store açma gibi bi düşünce içindesiniz. Önce altyapı olarak elinizde bikaç program, oyun olmalı. Onu geçtim forumda kaç kişi uygulama yapmayı oyun yazmayı biliyo? Size mi basit geliyo yoksa bana mi zor gibi gözüküyo. açalım demeyle olmuyo bu işler tartışıp birbirinizin kalbini kırmayın bana kalırsa

Yanlış anlamışsınız. Tamamen ücretsiz. Hem benim uygulamalarım değil, retailed ed vs. uygulamalar oyunlar.

Usta sana demedim ki adam demiş ya o kadar uygulama yazacağım birde bedava olacak diye o şahısa dedim . Senin iyi niyetini biliyorum adam suistimal etmeye çalışmış .

Tepkiler: CanKartaL
    Konu Sahibi

Yapacağız demedik ki diye diye dilimde tüy bitti. Retailed ed vs. uygulamalar diorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...