Aybin.Kilic Üye Emrgncy112' Alıntı: Ben de bitirdim seramik döşeme işinide, derz çekmeyi unutmuşum Genişletmek için tıkla ... çok güzel fayans dizmissin
Emrgncy112' Alıntı: Ben de bitirdim seramik döşeme işinide, derz çekmeyi unutmuşum Genişletmek için tıkla ... çok güzel fayans dizmissin
OttomaN TigeR Üye TheM-CK' Alıntı: Kolay kolay. Yaparsın. Ne var onda. Açılın ben dekoratörüm Genişletmek için tıkla ... Geç kaldın arkadaş akşama foto bile ekleyecek ...
TheM-CK' Alıntı: Kolay kolay. Yaparsın. Ne var onda. Açılın ben dekoratörüm Genişletmek için tıkla ... Geç kaldın arkadaş akşama foto bile ekleyecek ...
OttomaN TigeR Üye Emrgncy112' Alıntı: N'oldu seramik işi.. Hani foto ekliyordun. Genişletmek için tıkla ... Sanırım iyi olmadı...
Emrgncy112' Alıntı: N'oldu seramik işi.. Hani foto ekliyordun. Genişletmek için tıkla ... Sanırım iyi olmadı...
Hasan Enes Üye OttomaN TigeR' Alıntı: hiç bulaşma kardeşim o kadar kolay değil... Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum.
OttomaN TigeR' Alıntı: hiç bulaşma kardeşim o kadar kolay değil... Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum.
bill_ Üye Ben yapmasnı blyrm kardesm ve bi bilenden yardm almadan yapablcgni sanmyrum tabi yeteneklsndr elin yatkndr fln bilemcem ama zor yani
Ben yapmasnı blyrm kardesm ve bi bilenden yardm almadan yapablcgni sanmyrum tabi yeteneklsndr elin yatkndr fln bilemcem ama zor yani
BerivanAkagunduz Üye Konu Sahibi yaptım fayans işi bitti de pc açmadım ne zamandır açınca koyucam fotoşunu
OttomaN TigeR Üye hacker97' Alıntı: yaptım fayans işi bitti de pc açmadım ne zamandır açınca koyucam fotoşunu Genişletmek için tıkla ...
hacker97' Alıntı: yaptım fayans işi bitti de pc açmadım ne zamandır açınca koyucam fotoşunu Genişletmek için tıkla ...