asirans
Üye
-
Konu Sahibi
-
arkadaşlar benim şöyle bir sorunun var telefonum c7 yaklaşık bir ay önce telefonu pc ye taktım ve viris bulaştı tlfona telefon hafızasındaki dosyalrı gizli dosya ve sistem dosyası olarak değiştiren bir virüs bu mesela kamera dosyası gizli dosya olunca yanında birde kamera.exe diye bir dosya oluşuyor....belleyi yükleyince sorun hallolur dedim ama belle yükledikten sonrada aynı sorun devam ediyor...lütfen yardımcı olun dosyalarım sürekli gizleniyor ve bu sorunu bir türlü çözemedim...
flash atmayı biliyormusun forum çok deteylı şekiçde anlatılan konular var kesin çözüm flash
falsh atmayı bilmiyorum hocam vallahi gına geldi xplorer proğramıyla düzeltiyorum dosyaları anca görebiliyorum format ettım kaç kere olmadı hem telefona hem hafıza kartına bu virüsü temizleyecek bir antivirüz yokmudur acaba???
----------Eklendi @ 16:56:42 ---------- Yazıldı @ 16:55:53 ----------
hocam format at derken fabrika ayarlarınamı döneyim???
Hünkarımızın yazdığını uygulayın, sorun düzelir.
yauw sorun çözülür o degilde sen nokiayya bulasıcak virüsü nerden buldun onu çok merak ettim şimdi yaaa
Hünkarım bana da 1 kere olmuştu.Malum müzikleri satın almıyoruz.Sitelerden indiriyoruz.Virüslü olabiliyor.
Kardeşim Hünkarımız görünce müdahale edecektir şüphesiz ama o gelene kadar ben sana yardımcı olayım.cihan hocam dediginizi yaptım hard format attım hafıza kartınıda biçimledim benim ovi haritalar falanda gitti onları nasıl getirebilirim))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?