OmegA™ v4.6 Ultimate Final C6v40 Port 5800 | 5230 | 5530 | X6

Hayr Nfe i biLmiorm bu rofs2 mi ne nas yapıLcak hiç bi fikrim yok.. Bu fLashlama gibi anLatıLan bi yer varsa belki bnde yapabLrmm...

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
O zaman araştırarak öğrenmelisin, sana kalmış.

mrb arkadaşlar 5800 xm kullanıayorum telefonda görüşme yaparken ses değiştirme prog arıyorum ama bulamıyorum yardımcı olurmusunz.

----------Eklendi @ 14:01:28 ---------- Yazıldı @ 13:52:44 ----------

mrb arkadaşlar 5800 xm kullanıayorum telefonda görüşme yaparken ses değiştirme prog arıyorum ama bulamıyorum yardımcı olurmusunz.

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Böyle bir program bilmiyorum + burası program istek yeri değil. Kimse görmez benim dışımda bu mesajını.

cfw yüklemeyi düşünüyorum ama ilk baştaki yazan gibi yükleniyor demi bi değişiklik yok. yardımcı olursanız sevinirim ilk defa yükleyeceğim cvf yi.

0ceanS13

Üye
Kardeşim foruma yeni üye oldum süper yapmışın ellerine sağlık telefona yuklucem ama ındırme lınkıne tıklıyorum reklamı gec dıorum ındırme dosyası gelmıyor:S kac kez denedım indiremıyorum yukleme gelmiyor lutfen biri basşka bi siteye yüklerse şunu çok sevinirim.Şimdiden Teşekkürler

0ceanS13

Üye
Link gitmiş değişin şu linki lütfen

Silinen Üye 99957

Kapalı Hesap
Nokia X6 ya kuracaktım fakat;

linkinde reklamdan sonra adresine gönderiyor fakat site ekrana gelmiyor dosyaları nasıl indirebilirim ?

evet linklerde sorun var .Rambo donunce ilgilenecektir .

bu cfw yi v60 a göre yaparmısın rambo

Arkadaşlar açıklamalarda 4x4 Dikey ve 6x2 Yatay menü olduğunu söylüyor fakat resimlerde ise dikey menüde 3'lü olarak gösteriyor ? hangisi doğru ?

Selamlar beyler benim telefonum 5235 - v51.6.002 RM-588 acaba bu 5230 için olanı mı indirmem gerek sorunsuz çalışır mı indirirsem ? Şimdiden teşekkürler forum çok işime yarıyor

muxo

Üye
rambo sen harika bir insansın

nokia x6 v40 için bu cfw yi kuramayız demi

Nokia 5230 v50.6.002 Kullanıcıları İçin CORE Dosyaları: ACILMIYOR LİNKİ YENİLER MİSİN ?