Yamaları seçip Options >> Patch info'dan ne işe yardığını öğrenebilirsin. Bende tümünün ne işe yaradığını bilmiyorum. İhtiyaç için koydum. Bazen C2Z yamasını aktifleştirin diyorlar, şimdi birde kalıp Rompatcher kurup, ardından C2Z yaması aramayalım diye koydum CFW ye.
begenmek ne kelime,resmen hayran kaldim. müthis hizli ve süper görsel.
o kadar sey yüklü,ayni anda o kadar sey aciyorum 70mb ram duruyor+takilma vs hic birsey yok... benim merak ettigim böyle müthis bir yazilim mümkünse neden nokia bunu bastan koymazki? ama elinize saglik. bence 5800 icin tek cfw budur... ötesi yok resmen..
+ben windows 7 starter netbook ile aynen dediginiz gibi yükledim.hicbir sorun cikmadi...
OmegA'yı Türkiye'de bir ilk olarak 4 ayrı telefona çıkarmıştım. Hâlâ aynı CFW nin farklı telefon versiyonları yok. Bu da OmegA'nın diğer farkı. OmegA'yı beğenmen diğer kullanıcıları teşvik edecektir. Tekrar teşekkür ederim bu yorumun için. Güle güle kullan, kullandıkça bizi hatırla
telefonun kendi arama özelliğini bulamadım desem bana gülerler mi internet içerisinde bi arama yeri var ama oda bişey sormadan aramaya başlıyo ve birşeyde bulamıyor. telefonun arama özelliğine nereden giriliyo ki yada öyle bi özelliği varmı ki
herşey çok güzel harika görsellik ve hız fakat telefonla uğraşırken 2 3 dakika sonra kendi kendine reset atıyor..telefon beklemedeyken böyle bir sorunla karşılaşmıyorum fakat menüde dolaşırken veya başka bir programla uğraşırken birden bire ekran gökkuşağı gibi oluyor ve kendi kendine yeniden başlıyor..çok acil yardım lütfeeen
herşey çok güzel harika görsellik ve hız fakat telefonla uğraşırken 2 3 dakika sonra kendi kendine reset atıyor..telefon beklemedeyken böyle bir sorunla karşılaşmıyorum fakat menüde dolaşırken veya başka bir programla uğraşırken birden bire ekran gökkuşağı gibi oluyor ve kendi kendine yeniden başlıyor..çok acil yardım lütfeeen
C6 YI C5-03 DE portalanız mümkün mü acaba C5-03 Kullanan arkadaşlar çok mağdur baştada ben teli aldığıma çok üzülüyoruz bu konuda hiç CFW çalışması yok forumda