anılbaran
Üye
elbette oluruz ama niye vaz gectin ben yuklemedim ama basarılı bi cfw ye benziyodüşündüm taşındım omega 4.5'ten vazgeçtim..tekrardan nokia'nın kendi sürümüne(yada adı her neyse)geçmeye karar verdim...kısaca nokia'nın kendi sürümünü tekrar yüklemek istiyorum.nasıl yapmam gerekiyor?yardımcı olursanız sevinirim...
elbette oluruz ama niye vaz gectin ben yuklemedim ama basarılı bi cfw ye benziyo
dokunmatik hassasiyeti kötü yani hep 2 harf yazıyor ve
opera hala atıyor dediğin dosyaları silmeme rağmen
çok güzel bi cfw.lakin bazı takılmalar donmalar canımı sıktı...oyunu açamama,kamerayı açıp resim çekip sildiğimde bunu tekrarlamam(kamera kullanılıyor)uyarısı,telefonun kendine reset atması.bana ağırlaştı gibi geliyor..lakin görsellik açısından mükemmel...özellikle ev ekranına ufak uygulamalarla işlevselliği arttırılmış.ekranı sağa sola sürdüğüm zaman ev ekranı'nı temizleyerek ana resim üzerinin temizlenmesi...bide ekranı kilitlemek içintuş kilidini çektiğimde ekran külütlenmiyor,kısaca ekran kilitleniyor 1 saniue sonra kendi kendine açılıyor,bunu herseferinde 3-4 kez yapmaktan sıkıldım...
herşey cok guzel yanlız ben bırsey eklemek ıstıyorum neden tema yukleyınce menu ıkonları degısmıyor bence tek kusur bu olsa gerek yınede elınıze saglık
Dokunmatik aşırı hassas değil, gerektiği derecede hassas. iPhone kullandın mı bilmiyorum ama onun ki çok daha hassas. Bu yüzden kötü olmuyor değil miOpera atma sorununu az da olsa düzeltmek için konunun son kısmındaki uygulamayı yapabilirsin. Ayrıca Opera Mini kullanırsan daha iyi olur.
Bahsettiğin sorunların bazıları C6'nın portlanmasından sonra ortaya çıkan çakışmalardan kaynaklanmaktadır. Donanımların bazılarının bazı yönleri uyumsuz gelmektedir. Ancak orjinal yazılımdan tekrar sıkılacağınızdan eminim (eğer orjinalinden sıkıldıktan sonra bu CFW yi yüklediyseniz). Bu yüzden "Gülü seven dikenine katlanır" atasözünden yola çıkarak yazılımı, küçük sorunlara fazla takılmadan kullanırsanız eminim telefonunuzun çok daha güzelleştiğini görebilirsiniz. Kendim de ilk olarak C6 CFW si kullandığımda aynen sizin gibi düşünmüştüm. Fakat son 2 aydır C6 CFW si kullanıyorum ve oldukça memnunum. Bu arada telefonun ev ekranını görenler, N8 mi bu diye şaşırıyor bu da başka bir hava katıyor telefona
Menü ikonlarının dosya adlarını tanımayan temalar yüzünden böyle oluyor. Başka türlü temalar yüklersen sorunun çözülebilirAma sevdiğin tema için klasör ikonları değişmiyorsa, onun içinde yapacak birşey yok (normalde var ama ileri düzeydi CFW bilgisi gerektiriyor).
max boş ram 70 olarak görünüyor capslerde.bende en fazla 40 mb felan. sebebi nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?