Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
-
Konu Sahibi
-
RAM konusunda dediğin olabilir. Tarayıcı önbelleği C sürücüsünde. Web browserın hatalar verip aniden kapanmasını engellemek için tarayıcı önbelleğini E sürücüsüne taşımıyorum.
Yeni simgeler daha güzel duruyor. Neden orjinalini istiyorsun ki?
v4.5 ten sonra.
Çalışmasın zaten. Legendary de böyle. Hiç sevmedim.arama ve kapatmada titreşim çalışıyormu
Benim istediğim eski simgeler değil.Telefonun mesaj yazarke yan olarak kullandığımız da orjinalinde özel karakterler(?,-,*,!,' gibi) için ayrı bir klavye vardı.O klavyeyide ekleseniz iyi olurda.Ben özerl karakter klavyesini mesajlarda ve internette çok kullanıyorum ve benim gibi kulllanan arkadaşlarımda var.Bizim için şu orjinal özel karakter klavyesinide yeni klavyenin yanına koysan iyi olacak.
Benim bu tarayıcıların aniden kapanmasını önlemek için ne yapmam gerekir.?
rambo legendary ye baktim biraz ram cok ii duruo whitelight da ben daha 60mb ram gormedim yani rame acimsenden de en az 78 ram bekliyom 4.5 e
peki bunu yapman sana ne kazandırıyo? Arkadaşların bu modları senin yaptığına inanmasını mı? zaten bu sitede mod falan da kalmadı.Demek istediğim de o değil.çarpıttın resmen.ben paylaşmasam o modları senin haberin olur muydu? girdiğiniz tek yabancı site daily bırak yav
şifreyi bilen pm atabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?