*esra_r* Üye ablası ağlatacan mı bizi ya Nezih ; yüreğim ağır yaralı derinden ışıkları hafif karatır mısın ... pek bi slow oldu şarkılar ... havaya girdim iice...
ablası ağlatacan mı bizi ya Nezih ; yüreğim ağır yaralı derinden ışıkları hafif karatır mısın ... pek bi slow oldu şarkılar ... havaya girdim iice...
by_bilinmez Üye Konu Sahibi *esra_r*' Alıntı: ablası ağlatacan mı bizi ya Nezih ; yüreğim ağır yaralı derinden ışıkları hafif karatır mısın ... pek bi slow oldu şarkılar ... havaya girdim iice... Genişletmek için tıkla ... tabiki
*esra_r*' Alıntı: ablası ağlatacan mı bizi ya Nezih ; yüreğim ağır yaralı derinden ışıkları hafif karatır mısın ... pek bi slow oldu şarkılar ... havaya girdim iice... Genişletmek için tıkla ... tabiki
by_bilinmez Üye Konu Sahibi toprakumit' Alıntı: bu dansı bana lütfedermisiniz hanımefendi Genişletmek için tıkla ... abi hade yine iyisin sen halledersin dans işini --------------- Ekleme --------------- *esra_r*' Alıntı: dans etmek istemiyorum teşekkür ederim ... ben de şarkı koyabilir miyim bi tane Genişletmek için tıkla ... tabiki ablacım sormanıza bile gerek yok
toprakumit' Alıntı: bu dansı bana lütfedermisiniz hanımefendi Genişletmek için tıkla ... abi hade yine iyisin sen halledersin dans işini --------------- Ekleme --------------- *esra_r*' Alıntı: dans etmek istemiyorum teşekkür ederim ... ben de şarkı koyabilir miyim bi tane Genişletmek için tıkla ... tabiki ablacım sormanıza bile gerek yok
canturgay Üye nilo dinlerim ama.... parti böyle parçalarla olmazz..bilinmezz... illa benim elimi bulaştırttıracan....
nilo dinlerim ama.... parti böyle parçalarla olmazz..bilinmezz... illa benim elimi bulaştırttıracan....
by_bilinmez Üye Konu Sahibi canturgay' Alıntı: nilo dinlerim ama.... parti böyle parçalarla olmazz..bilinmezz... illa benim elimi bulaştırttıracan.... Genişletmek için tıkla ... bulaş abicim bulaş yhaf eğlenmek için burdayız kopar bizi turgay kopar bizi turgay --------------- Ekleme --------------- Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
canturgay' Alıntı: nilo dinlerim ama.... parti böyle parçalarla olmazz..bilinmezz... illa benim elimi bulaştırttıracan.... Genişletmek için tıkla ... bulaş abicim bulaş yhaf eğlenmek için burdayız kopar bizi turgay kopar bizi turgay --------------- Ekleme --------------- Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
*esra_r* Üye toprakumit' Alıntı: Dans etmicenmi neden ama Genişletmek için tıkla ... nedeni yok ... acıktım ben
by_bilinmez Üye Konu Sahibi toprakumit' Alıntı: Abi ben çıkıyorum....İstenmediğim yerde durmam epeyde gururluyumdur ben Genişletmek için tıkla ... yhaf dur valla bağlıyıcam sizi buraya
toprakumit' Alıntı: Abi ben çıkıyorum....İstenmediğim yerde durmam epeyde gururluyumdur ben Genişletmek için tıkla ... yhaf dur valla bağlıyıcam sizi buraya
*esra_r* Üye toprakumit' Alıntı: Abi ben çıkıyorum....İstenmediğim yerde durmam epeyde gururluyumdur ben Genişletmek için tıkla ... tmm ya gitme gel hareketli parçlar başladı eğlenicez işte ... hadi ben kaldırıyım seni... buyrun...
toprakumit' Alıntı: Abi ben çıkıyorum....İstenmediğim yerde durmam epeyde gururluyumdur ben Genişletmek için tıkla ... tmm ya gitme gel hareketli parçlar başladı eğlenicez işte ... hadi ben kaldırıyım seni... buyrun...