Nazy Üye canturgay' Alıntı: biz eskilerindeniz ama.. ne olduğunu bizde tam bilmiyoruzzz... takıl kafana göre işte... Genişletmek için tıkla ... ok sevdim burayı
canturgay' Alıntı: biz eskilerindeniz ama.. ne olduğunu bizde tam bilmiyoruzzz... takıl kafana göre işte... Genişletmek için tıkla ... ok sevdim burayı
by_bilinmez Üye Konu Sahibi Nazy' Alıntı: ne yapılıyor bu partide ben daha yenniyimde Genişletmek için tıkla ... efendim öncelikle hoşgeldiniz partiye biz partide muhabbet ediyoruz youtube kaynaklı müzik videolarımız var halayımız var dj getiriyoruz kısacası içimizden geldiği gibi eğleniyoruz
Nazy' Alıntı: ne yapılıyor bu partide ben daha yenniyimde Genişletmek için tıkla ... efendim öncelikle hoşgeldiniz partiye biz partide muhabbet ediyoruz youtube kaynaklı müzik videolarımız var halayımız var dj getiriyoruz kısacası içimizden geldiği gibi eğleniyoruz
iremm Üye toprakumit' Alıntı: hoş geldin irem Genişletmek için tıkla ... h.bulduk eeee nerde millet dj oynak bişi çal
toprakumit' Alıntı: hoş geldin irem Genişletmek için tıkla ... h.bulduk eeee nerde millet dj oynak bişi çal
by_bilinmez Üye Konu Sahibi toprakumit' Alıntı: Hoş buldukta... içki yok müzik yok bittimi party where is the Party Genişletmek için tıkla ... parti bitmez bugün istek parça alıyoruz siz isteyin ben ayağınıza sanatçı getireyim
toprakumit' Alıntı: Hoş buldukta... içki yok müzik yok bittimi party where is the Party Genişletmek için tıkla ... parti bitmez bugün istek parça alıyoruz siz isteyin ben ayağınıza sanatçı getireyim
by_bilinmez Üye Konu Sahibi iremm' Alıntı: ooo h.geldiniz parti sahibi Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk efendim (bu lafı benim söylemem lazımdı sanki) nasılsınız görüşmeyeli nasıl gidiyo hayat
iremm' Alıntı: ooo h.geldiniz parti sahibi Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk efendim (bu lafı benim söylemem lazımdı sanki) nasılsınız görüşmeyeli nasıl gidiyo hayat
by_bilinmez Üye Konu Sahibi okuldaki kavganın dışında iyi güzel bi gün geçirdim (keşke kavgada olmasaydı) --------------- Ekleme --------------- iremm hanım istediğiniz şarkı falan varsa söyleyin bu akşam istek parça olayına girelim dedik
okuldaki kavganın dışında iyi güzel bi gün geçirdim (keşke kavgada olmasaydı) --------------- Ekleme --------------- iremm hanım istediğiniz şarkı falan varsa söyleyin bu akşam istek parça olayına girelim dedik
by_bilinmez Üye Konu Sahibi iremm' Alıntı: bilmem takıl sen kafana göre Genişletmek için tıkla ... ne çalsak acep --------------- Ekleme --------------- efendim bu gecenin açılışında dün gece aramızda bulunan kırık gitar'a sağlam bir gitar armağan ediyoruz sonrasında istekleriniz doğrultusunda müzik yayınına başlayacağız iyi günlerde kullanmanız dileğiyle ( bunu da kırmayın valla para kalmadı )
iremm' Alıntı: bilmem takıl sen kafana göre Genişletmek için tıkla ... ne çalsak acep --------------- Ekleme --------------- efendim bu gecenin açılışında dün gece aramızda bulunan kırık gitar'a sağlam bir gitar armağan ediyoruz sonrasında istekleriniz doğrultusunda müzik yayınına başlayacağız iyi günlerde kullanmanız dileğiyle ( bunu da kırmayın valla para kalmadı )
by_bilinmez Üye Konu Sahibi toprakumit' Alıntı: Birbirinizi buldunuz beni burda unuttunuz tabi Genişletmek için tıkla ... toprak abi istediğin şarkı varmı abi çalalım hemen sen unutulurmusun yhaf
toprakumit' Alıntı: Birbirinizi buldunuz beni burda unuttunuz tabi Genişletmek için tıkla ... toprak abi istediğin şarkı varmı abi çalalım hemen sen unutulurmusun yhaf