by_bilinmez Üye Konu Sahibi *esra_r*' Alıntı: bravoooooooooooo alkışşşşşşşşşşş saol ablası ben tek katılcam bu gece galiba Genişletmek için tıkla ... rica ederim evet ablacım parti çok sönük kaldı resmen yalnız kaldım burda bi kırık gitar bi ben bi sen pazar akşamı olduğu içindir heralde
*esra_r*' Alıntı: bravoooooooooooo alkışşşşşşşşşşş saol ablası ben tek katılcam bu gece galiba Genişletmek için tıkla ... rica ederim evet ablacım parti çok sönük kaldı resmen yalnız kaldım burda bi kırık gitar bi ben bi sen pazar akşamı olduğu içindir heralde
*esra_r* Üye by_bilinmez' Alıntı: rica ederim evet ablacım parti çok sönük kaldı resmen yalnız kaldım burda bi kırık gitar bi ben bi sen pazar akşamı olduğu içindir heralde Genişletmek için tıkla ... nası olsa gelirler ablası üzlüme ... e hadi biz dinleyelim Kırık Gitar'ı ... ne de güzel sölüyo ya... bu arada farkettiysen ben de 333 oldum bi tebrik de bana
by_bilinmez' Alıntı: rica ederim evet ablacım parti çok sönük kaldı resmen yalnız kaldım burda bi kırık gitar bi ben bi sen pazar akşamı olduğu içindir heralde Genişletmek için tıkla ... nası olsa gelirler ablası üzlüme ... e hadi biz dinleyelim Kırık Gitar'ı ... ne de güzel sölüyo ya... bu arada farkettiysen ben de 333 oldum bi tebrik de bana
by_bilinmez Üye Konu Sahibi *esra_r*' Alıntı: nası olsa gelirler ablası üzlüme ... e hadi biz dinleyelim Kırık Gitar'ı ... ne de güzel sölüyo ya... bu arada farkettiysen ben de 333 oldum bi tebrik de bana Genişletmek için tıkla ... evet ablacım farkettim tebrikler nice 333333333....... lere inşallah biz eğlencemize bakalım kırık gitarın hayranları çok galiba bende paraya kıydım getirdim yhaf
*esra_r*' Alıntı: nası olsa gelirler ablası üzlüme ... e hadi biz dinleyelim Kırık Gitar'ı ... ne de güzel sölüyo ya... bu arada farkettiysen ben de 333 oldum bi tebrik de bana Genişletmek için tıkla ... evet ablacım farkettim tebrikler nice 333333333....... lere inşallah biz eğlencemize bakalım kırık gitarın hayranları çok galiba bende paraya kıydım getirdim yhaf
*esra_r* Üye by_bilinmez' Alıntı: evet ablacım farkettim tebrikler nice 333333333....... lere inşallah biz eğlencemize bakalım kırık gitarın hayranları çok galiba bende paraya kıydım getirdim yhaf Genişletmek için tıkla ... saolasın cnm ii oldu valla da nerde ki bu ...gözlerim yollarda kaldı
by_bilinmez' Alıntı: evet ablacım farkettim tebrikler nice 333333333....... lere inşallah biz eğlencemize bakalım kırık gitarın hayranları çok galiba bende paraya kıydım getirdim yhaf Genişletmek için tıkla ... saolasın cnm ii oldu valla da nerde ki bu ...gözlerim yollarda kaldı
*esra_r* Üye by_bilinmez' Alıntı: bekliyoruz valla bizim kapımız herkese açık Genişletmek için tıkla ... beklerken eğlenelim mi biraz şöyle hareketli parçalar da dinleyelim ...
by_bilinmez' Alıntı: bekliyoruz valla bizim kapımız herkese açık Genişletmek için tıkla ... beklerken eğlenelim mi biraz şöyle hareketli parçalar da dinleyelim ...
by_bilinmez Üye Konu Sahibi istediğiniz birileri var galiba siz kendi partiniz gibi takılın yarın okul var malum ben hazırlıkları tamamlıyıcam daha herkese iyi geceler iyi forumlar
istediğiniz birileri var galiba siz kendi partiniz gibi takılın yarın okul var malum ben hazırlıkları tamamlıyıcam daha herkese iyi geceler iyi forumlar
*esra_r* Üye !!!!!!!!!!! Ablası, Demet Akalın'dan Dans Et 'i çalalım mı sana kolay gelsin gerisini ben hallederim
JaNbErG Emekli Yönetici 3333komık bir rakam allah devamını artırsın nedıyım sankı pıyangodan parayı vurdu
by_bilinmez Üye Konu Sahibi JaNbErG' Alıntı: 3333komık bir rakam allah devamını artırsın nedıyım sankı pıyangodan parayı vurdu Genişletmek için tıkla ... bırak piyangoyu eğlencene bak abicim maksat muhabbet eğlence gerisi bahane
JaNbErG' Alıntı: 3333komık bir rakam allah devamını artırsın nedıyım sankı pıyangodan parayı vurdu Genişletmek için tıkla ... bırak piyangoyu eğlencene bak abicim maksat muhabbet eğlence gerisi bahane
by_bilinmez Üye Konu Sahibi *esra_r*' Alıntı: by_bilinmez bu gece kimler olacak partide Genişletmek için tıkla ... bu gece nin açılışında kırık gitara sağlam bir gitar hediye edilecek ve katılan arkadaşların isteklerine göre sanatçı getireceğiz
*esra_r*' Alıntı: by_bilinmez bu gece kimler olacak partide Genişletmek için tıkla ... bu gece nin açılışında kırık gitara sağlam bir gitar hediye edilecek ve katılan arkadaşların isteklerine göre sanatçı getireceğiz
*esra_r* Üye ooo iiimiş ben şimdiden isteklerimi söyleyim ; GÜLBEN ERGEN , DEMET AKALIN bi de NEZİH gelsin
by_bilinmez Üye Konu Sahibi *esra_r*' Alıntı: ooo iiimiş ben şimdiden isteklerimi söyleyim ; GÜLBEN ERGEN , DEMET AKALIN bi de NEZİH gelsin Genişletmek için tıkla ... hemen listeye aldık akşam aramızda olacaklar
*esra_r*' Alıntı: ooo iiimiş ben şimdiden isteklerimi söyleyim ; GÜLBEN ERGEN , DEMET AKALIN bi de NEZİH gelsin Genişletmek için tıkla ... hemen listeye aldık akşam aramızda olacaklar
by_bilinmez Üye Konu Sahibi *esra_r*' Alıntı: tmm partide benim de bi süprizim olur belki ... Genişletmek için tıkla ... hmm meraklandım şimdi neyse bekleyip görücez artık
*esra_r*' Alıntı: tmm partide benim de bi süprizim olur belki ... Genişletmek için tıkla ... hmm meraklandım şimdi neyse bekleyip görücez artık
canturgay Üye Nazy' Alıntı: ne yapılıyor bu partide ben daha yenniyimde Genişletmek için tıkla ... biz eskilerindeniz ama.. ne olduğunu bizde tam bilmiyoruzzz... takıl kafana göre işte...
Nazy' Alıntı: ne yapılıyor bu partide ben daha yenniyimde Genişletmek için tıkla ... biz eskilerindeniz ama.. ne olduğunu bizde tam bilmiyoruzzz... takıl kafana göre işte...