SucX Üye Çok güzel temalar, ellerine sağlık 3. temayı aldım bakalımda benim telefonda nasıl durucaklar
Salihyet Üye telefonum olmadığı için kullanma şansım yok malesef.. ama black vista temasını indirin, içinde çok güzel arka planlar var
telefonum olmadığı için kullanma şansım yok malesef.. ama black vista temasını indirin, içinde çok güzel arka planlar var
By Asabi Üye Harikasın Ali ! Koleksiyon süper ve muhteşem ! Çok beğendim. Ellerine, emeğine sağlık ! Sitemiz çok şanslı; senin gibi harika bir kişi bizimle !
Harikasın Ali ! Koleksiyon süper ve muhteşem ! Çok beğendim. Ellerine, emeğine sağlık ! Sitemiz çok şanslı; senin gibi harika bir kişi bizimle !
kralxxx Üye Gerçekten kaliteli temalar teşekkürler birgün Symbian 9.1 telefonum olursa mutlaka indiririm
' KalendeR ' Üye Valla kullanmıyorum ben nokıa bana gelmez ama yıne de teşekkurlerımı sunar hem de bunu butonlu kullanırım
Valla kullanmıyorum ben nokıa bana gelmez ama yıne de teşekkurlerımı sunar hem de bunu butonlu kullanırım
mhmtozturk Üye çok şahane şeyler var teşekürler eline saglık. --------------- Ekleme --------------- ısland' Alıntı: arkadaşlar yanlş söylüyosam kusura bakmayın neden tek link olarak vermiyosunuz Genişletmek için tıkla ... İsteyen istediğini indirsin diye olabilrmi acaba. Birde kotalı net kullanan arkadaşalr olabilir o acıdanda tek link verilmiordur.
çok şahane şeyler var teşekürler eline saglık. --------------- Ekleme --------------- ısland' Alıntı: arkadaşlar yanlş söylüyosam kusura bakmayın neden tek link olarak vermiyosunuz Genişletmek için tıkla ... İsteyen istediğini indirsin diye olabilrmi acaba. Birde kotalı net kullanan arkadaşalr olabilir o acıdanda tek link verilmiordur.