Emrgncy Üye Oğuzhan' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Joker' Alıntı: Sende öylesin kral abim nasılsın iyi misin Genişletmek için tıkla ... Eyvallah Burak..
Oğuzhan' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Joker' Alıntı: Sende öylesin kral abim nasılsın iyi misin Genişletmek için tıkla ... Eyvallah Burak..
Joker Emekli Yönetici -Akıncı' Alıntı: Sağolasın abi aras abi iyiyim seni sormalıyım ? Yavru modum sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyilik kardeşim sen
-Akıncı' Alıntı: Sağolasın abi aras abi iyiyim seni sormalıyım ? Yavru modum sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyilik kardeşim sen
KayraBey Üye Ccihat67' Alıntı: İyidir hocam sizden naber Genişletmek için tıkla ... İyi elhamdülillah
Joker Emekli Yönetici -Akıncı' Alıntı: okumakla meşgul Genişletmek için tıkla ... seninde işin zor hacı kolay gelsin
Akıncı Üye Joker' Alıntı: seninde işin zor hacı kolay gelsin Genişletmek için tıkla ... aynen tatil yok
Emrgncy Üye Oğuzhan' Alıntı: @Emrgncy112 Abicim nasilsin? Genişletmek için tıkla ... iyiyim çok şükür Oğuzhan, sen nasılsın
Oğuzhan' Alıntı: @Emrgncy112 Abicim nasilsin? Genişletmek için tıkla ... iyiyim çok şükür Oğuzhan, sen nasılsın
Oğuzhan Üye Emrgncy112' Alıntı: iyiyim çok şükür Oğuzhan, sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Sağol abi iyiyim ben de.
Emrgncy112' Alıntı: iyiyim çok şükür Oğuzhan, sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Sağol abi iyiyim ben de.