Metin MF Üye edebiyat 32 dil ve anlatım 48 matematik 30 geometri 31 tarih 86 coğrafya 49 ingilizce 67 almanca 45 demokrasi 100
edebiyat 32 dil ve anlatım 48 matematik 30 geometri 31 tarih 86 coğrafya 49 ingilizce 67 almanca 45 demokrasi 100
TheMadness Üye unuttum hepsini ---------- Eklendi @ 12:32:07 ---------- Yazıldı @ 12:29:18 ---------- tempestshine' Alıntı: Fen=45 Matematik=44 Genişletmek için tıkla ... Çok düşük bence.
unuttum hepsini ---------- Eklendi @ 12:32:07 ---------- Yazıldı @ 12:29:18 ---------- tempestshine' Alıntı: Fen=45 Matematik=44 Genişletmek için tıkla ... Çok düşük bence.
tempestshine Üye Madness®' Alıntı: unuttum hepsini ---------- Eklendi @ 12:32:07 ---------- Yazıldı @ 12:29:18 ---------- Çok düşük bence. Genişletmek için tıkla ... sayısal derslerde başarısızım.
Madness®' Alıntı: unuttum hepsini ---------- Eklendi @ 12:32:07 ---------- Yazıldı @ 12:29:18 ---------- Çok düşük bence. Genişletmek için tıkla ... sayısal derslerde başarısızım.
TheMadness Üye tempestshine' Alıntı: sayısal derslerde başarısızım. Genişletmek için tıkla ... o zaman sözel bölüm seç bence
tempestshine' Alıntı: sayısal derslerde başarısızım. Genişletmek için tıkla ... o zaman sözel bölüm seç bence
FatoŞ Üye Tarih ; 85 Çocuk Beslenmesi ; 90 Çocuk Etkinliklerinde Müzik ; 95 Ruh Sağlığı ; 70 Öyle Gidiyor
tempestshine Üye ~ FatoŞ ~' Alıntı: Tarih ; 85 Çocuk Beslenmesi ; 90 Çocuk Etkinliklerinde Müzik ; 95 Ruh Sağlığı ; 70 Öyle Gidiyor Genişletmek için tıkla ... Çok çalışkansın Ne okuyorsun Fatoş?
~ FatoŞ ~' Alıntı: Tarih ; 85 Çocuk Beslenmesi ; 90 Çocuk Etkinliklerinde Müzik ; 95 Ruh Sağlığı ; 70 Öyle Gidiyor Genişletmek için tıkla ... Çok çalışkansın Ne okuyorsun Fatoş?
FatoŞ Üye tempestshine' Alıntı: Çok çalışkansın Ne okuyorsun Fatoş? Genişletmek için tıkla ... Ben mi Çocuk Gelişimi Okuyorum Kuzum Çalışkanlık Kim Biz Kimiz
tempestshine' Alıntı: Çok çalışkansın Ne okuyorsun Fatoş? Genişletmek için tıkla ... Ben mi Çocuk Gelişimi Okuyorum Kuzum Çalışkanlık Kim Biz Kimiz
doctorrr Üye hayatımda aldığım en güzel notlardan biriydi hocanın kağıdı alıp sirkeleyişşini dün gibi hatırlıyorum geometri = 05
hayatımda aldığım en güzel notlardan biriydi hocanın kağıdı alıp sirkeleyişşini dün gibi hatırlıyorum geometri = 05
tempestshine Üye ~ FatoŞ ~' Alıntı: Ben mi Çocuk Gelişimi Okuyorum Kuzum Çalışkanlık Kim Biz Kimiz Genişletmek için tıkla ... notların öyle demiyor vallaha
~ FatoŞ ~' Alıntı: Ben mi Çocuk Gelişimi Okuyorum Kuzum Çalışkanlık Kim Biz Kimiz Genişletmek için tıkla ... notların öyle demiyor vallaha
FatoŞ Üye tempestshine' Alıntı: notların öyle demiyor vallaha Genişletmek için tıkla ... Öyle Biraz Çalışıyorum
tempestshine' Alıntı: notların öyle demiyor vallaha Genişletmek için tıkla ... Öyle Biraz Çalışıyorum
tempestshine Üye tinasoft' Alıntı: 5. sınıfta bütün derslerim Beşti, sadece matematik 3'tü Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
tinasoft' Alıntı: 5. sınıfta bütün derslerim Beşti, sadece matematik 3'tü Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Buğra60 Üye tempestshine' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... bu notları en son ortaokulda görmüştüm
tempestshine' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... bu notları en son ortaokulda görmüştüm
Jomolocco Üye Buğra60' Alıntı: bu notları en son ortaokulda görmüştüm Genişletmek için tıkla ... zaten oda ilkokul