maxibrk Üye Anıl Umut' Alıntı: Olm bu konu ben liseden mezun olana kadar hit olacak Genişletmek için tıkla ... --------------- Ekleme --------------- TuRkiShCowboy' Alıntı: Internet paketini yine astım yaw of of Genişletmek için tıkla ... 1gb al artık yaniii --------------- Ekleme --------------- TuRkiShCowboy' Alıntı: Genişletmek için tıkla ...
Anıl Umut' Alıntı: Olm bu konu ben liseden mezun olana kadar hit olacak Genişletmek için tıkla ... --------------- Ekleme --------------- TuRkiShCowboy' Alıntı: Internet paketini yine astım yaw of of Genişletmek için tıkla ... 1gb al artık yaniii --------------- Ekleme --------------- TuRkiShCowboy' Alıntı: Genişletmek için tıkla ...
maxibrk Üye Lina_TR' Alıntı: Bu konuya özel reklam alacağım. Genişletmek için tıkla ... He he. Sana güveniyoruz
_dumanist_ Üye Dersane mağdurları diye konu açılsın istiyorum Konu belli; Hocam bakın mezun oldumm! -Eee Cansu nereyi kazandın? DErsaneyi hocam, bakın defterim bile var :P Iyyaakk! Konu açın, bir mağdurda burda
Dersane mağdurları diye konu açılsın istiyorum Konu belli; Hocam bakın mezun oldumm! -Eee Cansu nereyi kazandın? DErsaneyi hocam, bakın defterim bile var :P Iyyaakk! Konu açın, bir mağdurda burda
_dumanist_ Üye Hayır, Sizi zaten birbirinizden ayırmak çok zor oluyor :P Mağdur olduğunuzu başka bir biçimde ifade edin :P
Hayır, Sizi zaten birbirinizden ayırmak çok zor oluyor :P Mağdur olduğunuzu başka bir biçimde ifade edin :P
Anıl Umut Emekli Yönetici _dumanist_' Alıntı: Dersane mağdurları diye konu açılsın istiyorum Konu belli; Hocam bakın mezun oldumm! -Eee Cansu nereyi kazandın? DErsaneyi hocam, bakın defterim bile var :P Iyyaakk! Konu açın, bir mağdurda burda Genişletmek için tıkla ... Güzel olur aslında dersane mağduru(konunun başlığına dersaneyide mi eklesek)
_dumanist_' Alıntı: Dersane mağdurları diye konu açılsın istiyorum Konu belli; Hocam bakın mezun oldumm! -Eee Cansu nereyi kazandın? DErsaneyi hocam, bakın defterim bile var :P Iyyaakk! Konu açın, bir mağdurda burda Genişletmek için tıkla ... Güzel olur aslında dersane mağduru(konunun başlığına dersaneyide mi eklesek)
maxibrk Üye Anıl Umut' Alıntı: Güzel olur aslında dersane mağduru(konunun başlığına dersaneyide mi eklesek) Genişletmek için tıkla ... Selam mağdurlar ve mağdud Ben geldim. Size bir süre matematik ödevi getirdim. Matematik çözmek isteyen? --------------- Ekleme --------------- Ne bir süresi yaa Bir sürü olacaktıs
Anıl Umut' Alıntı: Güzel olur aslında dersane mağduru(konunun başlığına dersaneyide mi eklesek) Genişletmek için tıkla ... Selam mağdurlar ve mağdud Ben geldim. Size bir süre matematik ödevi getirdim. Matematik çözmek isteyen? --------------- Ekleme --------------- Ne bir süresi yaa Bir sürü olacaktıs
_dumanist_ Üye brk2008' Alıntı: Selam mağdurlar ve mağdud Ben geldim. Size bir süre matematik ödevi getirdim. Matematik çözmek isteyen? Genişletmek için tıkla ... Ben çözerim :P Şaka yaptım yahu.. Mağdur falan değilim, kendi isteğimle bu haldeyim. Ölmedim ayaktayım --------------- Ekleme --------------- Burak, Lina ve Anıl'ı tek bir Üyeymiş gibi görüyorum :P
brk2008' Alıntı: Selam mağdurlar ve mağdud Ben geldim. Size bir süre matematik ödevi getirdim. Matematik çözmek isteyen? Genişletmek için tıkla ... Ben çözerim :P Şaka yaptım yahu.. Mağdur falan değilim, kendi isteğimle bu haldeyim. Ölmedim ayaktayım --------------- Ekleme --------------- Burak, Lina ve Anıl'ı tek bir Üyeymiş gibi görüyorum :P
_dumanist_ Üye Enes turuncu olmaktan kazanıyor :P Ama birkaç gün sonra onuda sanırım ayırt edemicem :/
Anıl Umut Emekli Yönetici _dumanist_' Alıntı: Enes turuncu olmaktan kazanıyor :P Ama birkaç gün sonra onuda sanırım ayırt edemicem :/ Genişletmek için tıkla ... 1 Ekim sabahı artık Enes de bizim gibi siyah olacak Ama ben avatarı değişmeyi düşünüyorumBöyle karışıklık oluyor imza,avatar,yazım tarzı hepimizin aynı yahu
_dumanist_' Alıntı: Enes turuncu olmaktan kazanıyor :P Ama birkaç gün sonra onuda sanırım ayırt edemicem :/ Genişletmek için tıkla ... 1 Ekim sabahı artık Enes de bizim gibi siyah olacak Ama ben avatarı değişmeyi düşünüyorumBöyle karışıklık oluyor imza,avatar,yazım tarzı hepimizin aynı yahu