Gulu Gulu Kapalı Hesap Konu Sahibi evet lise bitti şimdi bütünlemeden geçmek için kaç tl rüşvet vermem gerekiyor
Baydırman Moderator Gulu Gulu' Alıntı: evet lise bitti şimdi bütünlemeden geçmek için kaç tl rüşvet vermem gerekiyor Genişletmek için tıkla ... 30.000 $
Gulu Gulu' Alıntı: evet lise bitti şimdi bütünlemeden geçmek için kaç tl rüşvet vermem gerekiyor Genişletmek için tıkla ... 30.000 $
Gulu Gulu Kapalı Hesap Konu Sahibi Genc007' Alıntı: 30.000 $ Genişletmek için tıkla ... anladım ama $ ne alaka
PALA. Üye Genc007' Alıntı: Kış geliyor ört hocam yorgaan yorgaan üstüne Genişletmek için tıkla ... Bekçi hurşite lüverver vermişler... Aslında revolverdir, eski dilde lüverver de denir.
Genc007' Alıntı: Kış geliyor ört hocam yorgaan yorgaan üstüne Genişletmek için tıkla ... Bekçi hurşite lüverver vermişler... Aslında revolverdir, eski dilde lüverver de denir.
PALA. Üye Genc007' Alıntı: Harun dayııı Genişletmek için tıkla ... Forumda cinayet işlendi Özele gelirmisin bişey soracam çoh gizli
Genc007' Alıntı: Harun dayııı Genişletmek için tıkla ... Forumda cinayet işlendi Özele gelirmisin bişey soracam çoh gizli
Baydırman Moderator sinan yüksel' Alıntı: Forumda cinayet işlendi Özele gelirmisin bişey soracam çoh gizli Genişletmek için tıkla ...
sinan yüksel' Alıntı: Forumda cinayet işlendi Özele gelirmisin bişey soracam çoh gizli Genişletmek için tıkla ...
PALA. Üye Öğretmene dinliyormuşum gibi nasıl gözükebilirim? Öğretmeni dinliyorum gözlerim kapalı Önce hafiften bir rüzgar esiyor, Yavaş yavaş sallanıyor Yapraklar, ağaçlarda...
Öğretmene dinliyormuşum gibi nasıl gözükebilirim? Öğretmeni dinliyorum gözlerim kapalı Önce hafiften bir rüzgar esiyor, Yavaş yavaş sallanıyor Yapraklar, ağaçlarda...
Baydırman Moderator sinan yüksel' Alıntı: Öğretmene dinliyormuşum gibi nasıl gözükebilirim? Öğretmeni dinliyorum gözlerim kapalı Önce hafiften bir rüzgar esiyor, Yavaş yavaş sallanıyor Yapraklar, ağaçlarda... Genişletmek için tıkla ...
sinan yüksel' Alıntı: Öğretmene dinliyormuşum gibi nasıl gözükebilirim? Öğretmeni dinliyorum gözlerim kapalı Önce hafiften bir rüzgar esiyor, Yavaş yavaş sallanıyor Yapraklar, ağaçlarda... Genişletmek için tıkla ...
Baydırman Moderator sinan yüksel' Alıntı: Evet Genişletmek için tıkla ... Sanki rüzgar değil de şimşek çakıyor
PALA. Üye Genc007' Alıntı: Sanki rüzgar değil de şimşek çakıyor Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle oldu bir kara yel esti ortalık sus pus oldu Şimşekler çakıyor üzerimizden
Genc007' Alıntı: Sanki rüzgar değil de şimşek çakıyor Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle oldu bir kara yel esti ortalık sus pus oldu Şimşekler çakıyor üzerimizden
Baydırman Moderator sinan yüksel' Alıntı: Aynen öyle oldu bir kara yel esti ortalık sus pus oldu Şimşekler çakıyor üzerimizden Genişletmek için tıkla ... Anladım ama kahve ne alaka?
sinan yüksel' Alıntı: Aynen öyle oldu bir kara yel esti ortalık sus pus oldu Şimşekler çakıyor üzerimizden Genişletmek için tıkla ... Anladım ama kahve ne alaka?
Baydırman Moderator sinan yüksel' Alıntı: şiirle iyi gider Genişletmek için tıkla ... Bilgilendirme için