Haydar
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
artık dışarıdan almaya korkuyorum bi haber çıkıyor şu kadar kesilmek üzere at, eşek ele geçirildiBizim burda olmasında...
artık dışarıdan almaya korkuyorum bi haber çıkıyor şu kadar kesilmek üzere at, eşek ele geçirildi
gerçekten onları nasıl satıyorlardı ya 50 kuruşa 40 kuruşaat döner 50kuruş ayransiz...
gerçekten onları nasıl satıyorlardı ya 50 kuruşa 40 kuruşahatta bir ara Fox çalar saat sunucusu döner fiyatının 1 lira olduğunu görünce seyirciyle hesaplama yapmıştı en düşük hesap bile 1 tl yi geçmişti
İstanbul'da her yerde fiyat değişiyor 3'tl ye de bulursun 1 tl'ye de hepsini denetlemek lazımvalla bizim burada ilçede sabit fiyatlar yarım döner 1.5tlaman dikkat et dışarda yerken yemaa(yemeği)
İstanbul'da her yerde fiyat değişiyor 3'tl ye de bulursun 1 tl'ye de hepsini denetlemek lazım
abi yarım ekmek arası kedi varmıydı Osman mide bırakmadın ya şimdi yemek yiyecektimarka planda kesimlere bakıyorsun... Köpek,kedi,at,eşek,katır ne ararsan bulunur.... Yarım köpek yapayım mi
abi yarım ekmek arası kedi varmıydı Osman mide bırakmadın ya şimdi yemek yiyecektim
sağolasın yemeği yedim bu arada konuyu terkedelimözür dileriz. Astro döner.afiyet olsun kardeşim
sağolasın yemeği yedim bu arada konuyu terkedelimbaşka bir konuda görüşmek üzere :by:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?