Office ve PDF kafayı yedirtti...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JokerGSM

Üye
    Konu Sahibi
Office ve PDF kafayı yedirtti...
geçen gün N97 mdeki Quick Office'in süresi dolmuştu..Hadi dedim Upload ediyim belki program bedava hale gelmiştir..Kahretsin...oda ne...Quick Office 6 Premier'e terfi ettim ve resmen bayıldım..Çok güzeldi ama 7 günlük kullanımı vardı....

Aynı şekilde Adobe PDF minde süresi dolmuştu...Bende PDF+Pro yu aramaya başladım...

ve yaklaşık 4 günden beri geceli gündüzlü bu iki programı arıyorum..

Maxi de var lakin onlar unsigned ve sertifika zımbırtısı var...Ben bu ime vererek sertifika alma olayına ısınamadım o yüzden felan arıyorum ama nafile...Sanırım basıcaz parayı (tabi para olursa) Quick Office i alacaz yapacak başka bir şey yok...Aksine telefonumda Office kullanmak zaten benim smartphone almaktaki amaçlarımdan biriydi..

Fikri yada öneresi olan varmı acaba

--------------- Ekleme ---------------

saat gece 03:04 Ne çincesi kaldı ne rusçası aramadığım yer burnumu sokmadığım konu kalmadı belki bulurum buralara getiririm dedim ama yok.Anladığım kadarı ile quickoffice 6 Premium un sertifikalısı veya k e y gen'i yok...

Görünen o ki para biriktirecez...

celibar

Üye
programı satın alacaksın.

omerynd

Üye
evet bende 5800 kullanıyorum, bayağı araştırdım bulamadım, 9 dolara satın aldım çok da memnunum, hakkını veriyor program, quick office mükemmel

Kardeş ben sana program sertifikalamayı öneririm artık bu işlem çok basit boş yere para verme parana yazık

JokerGSM

Üye
    Konu Sahibi
paraya yazık da ime nomada yazık....
İçim hiç rahat etmez sağa sola öyle ime numaramı vermekle..Bakıyorum hep çin menşeili neidiü belirsiz siteler sitenin domain'ine bakıyorum domain alakasız bir ülkeden satın alınmış kiralık bir domain..Yani kısacası eğerki ime numaramı kendi PC mde girip lokalimde sertifika oluşturabileceğim bir program varsa amenna ama web sitesine gir ime numarasını bırak sertifikanı al gibi bir sistem beni huzursuz ediyor..Doğal olarak paraya yazık edicek sanırım..Çünkü BU programın ne ******i var nede başka bir zımbırtısı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...