off off :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
off off :(
2 saatten beri uyuyorum. Uyumadan önce dünden beri saniyede 10 kb ile indirmeye debelendiğim 1 gblik tintin oyununun yarısına gelmek için oyunu açıp indirmeye devam ettirmiştim. Fakat uyanınca ne göreyim oyunu kapatmışlar 2 saattir uyuyorum acaba yüzde kaç olmuş diyorum kendi kendime ama boş... :

SymbianHacker

Kapalı Hesap
bunu banada daha dün annem yaptı çok sinirlendim. 45 mb dosya upload ediyordum wi-fi den. Gitmiş hiç pc açık değil diye modemi kapatmış. Neymiş efendim modem ısınmasınmış ne güzel bugün konuyu onaya yollayacaktım :

Konu Sahibi
evet çok sinir bozucu birşey birde gereğinden fazla yavaş olunca internet tam oluyo

- - - Eklendi - - -

şimdi de oyun inmiyor kapanıyor kendi kendine kafayı yiyecem ya

SymbianHacker

Kapalı Hesap
benimki de öyle tekrar upload edesim gelmiyor. 45 MB den 12 MB kalmıştı yaa
TTnet mi kullanıyorsun

takmayın canım böyle şeyleri. Ben, annem pc açıkken fişi çeke çeke ekran kartını yaktığını bilirim.

Konu Sahibi
benimki de öyle tekrar upload edesim gelmiyor. 45 MB den 12 MB kalmıştı yaa
TTnet mi kullanıyorsun

turkcell sınırsız 1gb internet bilgisayar bile yok bende

- - - Eklendi - - -

takmayın canım böyle şeyleri. Ben, annem pc açıkken fişi çeke çeke ekran kartını yaktığını bilirim.

ah ah benim de ekran kartını yaktırabileceğim bi bilgisayarım olsaymış iyi olurmuş

SymbianHacker

Kapalı Hesap
turkcell sınırsız 1gb internet bilgisayar bile yok bende [/QUOTE]

onlar hep öyle yapıyor. Sınırsız derler 300mb dan sonra hızını düşürürler [/B][/COLOR][/FONT]

Konu Sahibi
yok be bulunduğum yerde 3g çekse idi hız hiç düzmezdi 1gb hız sınırı var ama burada birşeye yaramıyor

Kötü olmuş ama sağlık olsun

Haha konudaki mesajlar komikmiş gerçektentüm kazazedelere geçmiş olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...