crazy_oruc
Üye
-
Konu Sahibi
-
takmayın canım böyle şeyleri. Ben, annem pc açıkken fişi çeke çeke ekran kartını yaktığını bilirim.
benimki de öyle tekrar upload edesim gelmiyor. 45 MB den 12 MB kalmıştı yaa
TTnet mi kullanıyorsun
takmayın canım böyle şeyleri. Ben, annem pc açıkken fişi çeke çeke ekran kartını yaktığını bilirim.
2 gündür bolca mesaj aldım zaten şu hız konusunda,2-3 ay kadar uğraştım bunu bulup buluşturmak için.onlar hep öyle yapıyor. Sınırsız derler 300mb dan sonra hızını düşürürler[/B][/COLOR][/FONT]
Artık söylemem zaten görsemde görmedim ki derimTurkcell den deme
Kötü olmuş ama sağlık olsun2 saatten beri uyuyorum. Uyumadan önce dünden beri saniyede 10 kb ile indirmeye debelendiğim 1 gblik tintin oyununun yarısına gelmek için oyunu açıp indirmeye devam ettirmiştim. Fakat uyanınca ne göreyim oyunu kapatmışlar2 saattir uyuyorum acaba yüzde kaç olmuş diyorum kendi kendime ama boş... :
Kötü olmuş ama sağlık olsun
bende bir kere telefonu komşunun internetine bağlayıp haritaları indiriyordum. Telefonu evde bıraktım. Dışarı çıktım. Eve bi geldim ki telefon kapanmış. Meğer şarj bitmiş
sağolasın
45 mb tı upload etmeye ne varbenimki de öyle tekrar upload edesim gelmiyor. 45 MB den 12 MB kalmıştı yaaTTnet mi kullanıyorsun
bende bir kere telefonu komşunun internetine bağlayıp haritaları indiriyordum. Telefonu evde bıraktım. Dışarı çıktım. Eve bi geldim ki telefon kapanmış. Meğer şarj bitmiş
aklıma gelmedi
şarja takraydın ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?