oguzzz52 Üye Ama dediğini anladım kardeşim O kadar derinden düşünmemiştim hiç #ALLAH'aşükürAtatürk'eteşekkürediyorum
Ama dediğini anladım kardeşim O kadar derinden düşünmemiştim hiç #ALLAH'aşükürAtatürk'eteşekkürediyorum
Türe Üye Konu Sahibi oguzzz52' Alıntı: Ama dediğini anladım kardeşim O kadar derinden düşünmemiştim hiç #ALLAH'aşükürAtatürk'eteşekkürediyorum Genişletmek için tıkla ... Olabilir tabii
oguzzz52' Alıntı: Ama dediğini anladım kardeşim O kadar derinden düşünmemiştim hiç #ALLAH'aşükürAtatürk'eteşekkürediyorum Genişletmek için tıkla ... Olabilir tabii
Mert Üye Türe' Alıntı: Biz Allah'tan baska kimseye boyun egmeyiz. #Respect . Genişletmek için tıkla ... Boyun eğmek, aslanlı yol?
Türe' Alıntı: Biz Allah'tan baska kimseye boyun egmeyiz. #Respect . Genişletmek için tıkla ... Boyun eğmek, aslanlı yol?
Türe Üye Konu Sahibi Mert' Alıntı: Boyun eğmek, aslanlı yol? Genişletmek için tıkla ... Sorun nedir anlamadim ?
Mert Üye Türe' Alıntı: Sorun nedir anlamadim ? Genişletmek için tıkla ... Boyun eğme ile aslanlı yol arasındaki ilişkiyi kuramadım
Türe' Alıntı: Sorun nedir anlamadim ? Genişletmek için tıkla ... Boyun eğme ile aslanlı yol arasındaki ilişkiyi kuramadım
Türe Üye Konu Sahibi Mert' Alıntı: Boyun eğme ile aslanlı yol arasındaki ilişkiyi kuramadım Genişletmek için tıkla ... Aslanlı yolun yaplıma nedenine google'dan bir bak bakalım.
Mert' Alıntı: Boyun eğme ile aslanlı yol arasındaki ilişkiyi kuramadım Genişletmek için tıkla ... Aslanlı yolun yaplıma nedenine google'dan bir bak bakalım.