pelın_ valla bayadır düşünüyodum şimdi geldi aklıma ya ben pek anlama hızlı resim yükle dedim ilk gelen linkle yaptım yani
valla bayadır düşünüyodum şimdi geldi aklıma ya ben pek anlama hızlı resim yükle dedim ilk gelen linkle yaptım yani
pelın_ minoo' Alıntı: Vayy Pelin başardı en sonunda Çok pis gaza geldim kız Ben de eklicem. Ama korkarsınız Genişletmek için tıkla ... ekle canım bende birine inat tayptım o biri isim vermek gibi olmasın TUĞ perdelere gelince onlar asılperdem diğil annem yıkamış bunlar yedek asıl perdemin rengi başka ----------Eklendi @ 22:22:24 ---------- Yazıldı @ 22:21:16 ---------- Astrosman' Alıntı: Laptop u isterim Genişletmek için tıkla ... ona dokunma yeni kavustum ama masaustunu al
minoo' Alıntı: Vayy Pelin başardı en sonunda Çok pis gaza geldim kız Ben de eklicem. Ama korkarsınız Genişletmek için tıkla ... ekle canım bende birine inat tayptım o biri isim vermek gibi olmasın TUĞ perdelere gelince onlar asılperdem diğil annem yıkamış bunlar yedek asıl perdemin rengi başka ----------Eklendi @ 22:22:24 ---------- Yazıldı @ 22:21:16 ---------- Astrosman' Alıntı: Laptop u isterim Genişletmek için tıkla ... ona dokunma yeni kavustum ama masaustunu al
By_GaBLiN Üye minoo' Alıntı: Vayy Pelin başardı en sonunda Çok pis gaza geldim kız Ben de eklicem. Ama korkarsınız Genişletmek için tıkla ... Sonunda geldin
minoo' Alıntı: Vayy Pelin başardı en sonunda Çok pis gaza geldim kız Ben de eklicem. Ama korkarsınız Genişletmek için tıkla ... Sonunda geldin
minoo Üye pelın_' Alıntı: pınar kız hadi toplama, çek yükle Genişletmek için tıkla ... Kız deli misin toplamadan koymam asla Toplamam da günler sürebilir
pelın_' Alıntı: pınar kız hadi toplama, çek yükle Genişletmek için tıkla ... Kız deli misin toplamadan koymam asla Toplamam da günler sürebilir
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap pelın_' Alıntı: bende birine inat tayptım o biri isim vermek gibi olmasın TUĞ Genişletmek için tıkla ... ben ne yapmışım
pelın_' Alıntı: bende birine inat tayptım o biri isim vermek gibi olmasın TUĞ Genişletmek için tıkla ... ben ne yapmışım
Runner626 Üye ----------Eklendi @ 22:28:18 ---------- Yazıldı @ 22:27:54 ---------- 'TUĞ'' Alıntı: sallama Genişletmek için tıkla ... Yani olmasını isterdim
----------Eklendi @ 22:28:18 ---------- Yazıldı @ 22:27:54 ---------- 'TUĞ'' Alıntı: sallama Genişletmek için tıkla ... Yani olmasını isterdim