Odanın Kapısını Maxicep e Açmak İster misin ? 'TIKLA' (Herkes Odasının Resmini Eklesin)

MasteLaa

Üye
Aşırı düzenli bir odan var

man20

Üye
benim odamdan daha düzenli ve de temiz

mahlukat mı

Tepkiler: HacKLess

pelın_

En pis benim odam dı halılar bıle yıkamadan yeni geldi hele dolabımın icinı görsenın nasl pis kız dersnız neyse akşam nuda atarm

Hackless aynı laptop bende var hp pavilion dv6 mı

Tepkiler: HacKLess
Hackless ona dağınık mı diyorsun

Revengeful

Emekli Yönetici
seninde odanın fotosunu beklioruz mert

2 ev var ve toplamda 3 odam var hangisi Yok ben o kadar geniş bir insan değilim odamı benden başka sadece gelecekteki eşim görebilir

2 ev var ve toplamda 3 odam var hangisi Yok ben o kadar geniş bir insan değilim odamı benden başka sadece gelecekteki eşim görebilir

iyi bir cevaptı. Asena bile boyle kıvıramazdı.
(saka olsun diye yazdım. Kırılma)

Tepkiler: jackalmami

Revengeful

Emekli Yönetici
Odamın en değerli kısmını çekeyim dedim o yeter diğer gitarlarıda çekmek isterdim ama 2 si diğer evde diğeri ise stüdyoda Arka planda reklama yer vermek zorunda kaldım, malum öğrenciyiz.. Amfinin üzerine 1 tane maxicep bloknotuda koydum

Revengeful

Emekli Yönetici
Bu arada sadece bu odada toplam 6 kitaplığım var Kitap okumayı severim Hatta yer kalmadı ve gördüğünüz gibi kaloriferin üzerinde bile kitap var

Tepkiler: pelın_ ve jackalmami

pelın_

Mert üç beş kitap sallarmısın butarafa

eee milletin odası var resmini koyar tabi. Bizim evde ütünün bile odası var benim yok

Revengeful

Emekli Yönetici
Mert üç beş kitap sallarmısın butarafa
Vallah arkadaşlarla değiş tokuş yapıyoruz geri vermek şartı ile genellikle bu değişimi kızlarla yapmak zorunda kalıyorum orası ayrı Çevremdeki erkekler pek kitap okumuyor

Tepkiler: pelın_

pelın_

Vallah arkadaşlarla değiş tokuş yapıyoruz geri vermek şartı ile genellikle bu değişimi kızlarla yapmak zorunda kalıyorum orası ayrı Çevremdeki erkekler pek kitap okumuyor

şöle içinde cinayet katil falan olanlı bi kitap önersene sanırım çok tuhaf kitaplar okuyorum ben polisiye desen değil adını koyamadım