MasteLaa
Üye
Aşırı düzenli bir odan varResimdeki mahlukat benim kardeşim oluyor odadan çıkartamadım
................................................................................................................................
...............................................................................................................................
Yeterince dağınık galba
benim odamdan daha düzenli ve de temizResimdeki mahlukat benim kardeşim oluyor odadan çıkartamadım
................................................................................................................................
...............................................................................................................................
Yeterince dağınık galba
Resimdeki mahlukat benim kardeşim oluyor odadan çıkartamadım
Yeterince dağınık galba
Evet mahlukat
mahlukat mı
benim odamdan daha düzenli ve de temiz
Bu temiz hali sayılır. Bide orman gibi olduğu zamanlar var. Odanın bi yerinden bi yerine gitmek hiç sorun olmuyor çünkü odanın bi yerinden bi yeri diye bi kavram olmuyor. çünkü odadan zaman ve mekan kavramı kalkıyorbenim odamdan daha düzenli ve de temiz
Yok artık
Aşırı düzenli bir odan var
kimsenin koyacağı yok. ben koyiyim bariönceden de dediğim gibi odam çok dağınık ve temizlikte yapamadım bi türlü :/
ben paylaşmıştım zaten 19. sayfadaSenin odanı önce bi görelim sonra karar veririz daha mı düzenli diye : )
Resimdeki mahlukat benim kardeşim oluyor odadan çıkartamadım
Yeterince dağınık galba
yes
Hackless aynı laptop bende varhp pavilion dv6 mı
En temiz hali diyorum.Hackless ona dağınık mı diyorsun
seninde odanın fotosunu beklioruz mert
2 ev var ve toplamda 3 odam var hangisiYok ben o kadar geniş bir insan değilim odamı benden başka sadece gelecekteki eşim görebilir
eee milletin odası var resmini koyar tabi. Bizim evde ütünün bile odası var benim yok
Vallah arkadaşlarla değiş tokuş yapıyoruz geri vermek şartı ileMert üç beş kitap sallarmısın butarafa
Vallah arkadaşlarla değiş tokuş yapıyoruz geri vermek şartı ilegenellikle bu değişimi kızlarla yapmak zorunda kalıyorum orası ayrı Çevremdeki erkekler pek kitap okumuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?