oda beni seviyor mu ? Ödüllü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
oda beni seviyor mu ? Ödüllü
arkadaşlar ben lise 3 ogrencisiyim ve lise 2 lerde uzun zamandir sevdigim ve acilamadigim kiz var. Bakiyorum surekli bana bakiyor.sinavdan ciktm bi gun son saat onun arkadasi nobetciydi bana bi hocam notlari sinifa oku dedi bende sinifa giderken oda arkadasina icerde mi dedi sora beni gordu sustu kaldi ben sinftan cikarkende bi bakisma oldu ve soyledigim gibi herkes icine dusecek diyo bakmaktan. Bundan once 2 defa ekledim faceden kabul etmedi arkadasimla sordurdum ciktigi var mi diye dusuNmuyormuş kimseyle cıkmak napmalıyım arkadaşlar artık tak etti yalnız olmuyo hç gdm konuşim . Yorum yapan herkesin 5 yorumunu beğencem.

Oğuzhan

Üye
Facebooktan istek yollayarak hata etmissin gidip tanissaydin ne guzel oyle hic konusmadan facebooktan eklersen kizlar hos karsilamayabilir yani benim etrafimdaki cogu kiz boyle dusunuyor

Tepkiler: Shorty Meeks ve Mert
Tarifteki yine anlaşılması zor bir Türk kızı Seni sorup , bakıyorsa senden hoşlanıyor demektir. Gidip açıkca konuşabilirsin.

Tepkiler: Shorty Meeks
    Konu Sahibi
Tarifteki yine anlaşılması zor bir Türk kızı Seni sorup , bakıyorsa senden hoşlanıyor demektir. Gidip açıkca konuşabilirsin.

Bende istiyorum ama hiç yanlız olmuyo

- - - Eklendi - - -

Facebooktan istek yollayarak hata etmissin gidip tanissaydin ne guzel oyle hic konusmadan facebooktan eklersen kizlar hos karsilamayabilir yani benim etrafimdaki cogu kiz boyle dusunuyor

Peki nasıl tanışabilirim

Oğuzhan

Üye
Yalniz olmasin nolacak ki mesela kantinde arkadaslariyla mi oturuyor konusacak bir sey bul ya da bulma farketmez seninle bir sey konusabilir miyim de cek kenara tanis kiz sasiracaktie bunun icin mi cagirdin diyecektir hic yalniz kalmiyorsun ki baska carem yoktu falan dersin kiz senin ozguveninin oldugunu gorecektir ki bu da cok onemli bir sey kizlar oyle kisilerden hoslanir sonra eger kizin da sende gonlu olursa devami gelir bir iki okulda takilirsiniz sonra okul cikisi bir yerlere goturursun hislerini soylersin tamamdir bu is

Konu Sahibi

Çok tesekkur ederim

Oğuzhan

Üye
Bu arada beni tersler mi diye de dusunme kiz senden hoslaniyorsa terslemez zaten

Oğuzhan

Üye
İste hoslaniyorsa terslemez tabi sansin yari yariya nezaketen terslemeyedebilir fakat senden hoslaniyor da olabilir denemeden bilemezsin eger bu sekilde tanisirsan sansini deneyeceksin

Konu Sahibi
İste hoslaniyorsa terslemez tabi sansin yari yariya nezaketen terslemeyedebilir fakat senden hoslaniyor da olabilir denemeden bilemezsin eger bu sekilde tanisirsan sansini deneyeceksin

Saol kardeşim herşey için beğeni yağmuru yapıcam yarın sana

Konu Sahibi

Saol kardeşim herşey için beğeni yağmuru yapıcam yarın sana

Kardes sen guzelce gitip dertini anlat sevgini askini anlat ondan sonrada cevap gelinceye kadar uzerine olmayacaksin simartmiyacaksin sonrasi onun kararina kalmis

Haydar

Emekli Yönetici
burayı facebooka çevirmeyin dostlar ne demek şöyle yaparsan beğeneceğim falan. konu halloduğuna göre

- - - Eklendi - - -

burayı facebooka çevirmeyin dostlar ne demek şöyle yaparsan beğeneceğim falan. konu halloduğuna göre

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...