Bahadir_fb
Üye
-
Konu Sahibi
-
teşekkürler bu güzelmiş ama ikon desteği biraz az gibi baya bi ekleme yapmaları lazımdaha çok güncelleme gelir buna şimdilik dura koysun ikonlar çoğalsın yükleriz bişey daha hemen hemen hiçbi paylaşımda önizlemeler görünmüyo sorun bendemi sizin yüklediğiniz yerdemi? eğer sizdeyse bence bu sorunu düzeltin play linkide olmasa neye benzediğini görmek için google dan arayacaz
bende niye gözükmüyodns farklı mağazada herşey görünüyo sadece sizin buraya ekledikleriniz gözükmüyo anlamadım
Bende de görünmüyorbende niye gözükmüyodns farklı mağazada herşey görünüyo sadece sizin buraya ekledikleriniz gözükmüyo anlamadım
Playdan bi tane resim linki kopyalayip yoruma eklermisin bakalim gorunuyormuBende de görünmüyor
Benim ekledigim resmi kopyalayıp googla yapıştır bakalim gorunecekmi.yok ben pc den yaptımhala görünmüyo telden deniyim mi bide?
NayılResmin üzerine basılı tutup kopyaliyorum
Hangi launcher ile denedin.
Bu gorunuyormu
yine olmuyo resim konumunu kopyaladım arama çubuğna yapıştır git dedim unnamed.webp html documant kaydetme çıkıyo.büyük ihtimal maxi yele alakalı olmalı sonuçta telden görünüyo ama pc den görünmüyo. ben daha önce dile getirecektim bunu hangi konuya baksa resimler bozuk görünmüyo nasip senin konuyaymışBenim ekledigim resmi kopyalayıp googla yapıştır bakalim gorunecekmi.
Link ayni sonucta acaba maxiceple ilgili birseymi
yine olmuyo resim konumunu kopyaladım arama çubuğna yapıştır git dedim unnamed.webp html documant kaydetme çıkıyo.büyük ihtimal maxi yele alakalı olmalı sonuçta telden görünüyo ama pc den görünmüyo. ben daha önce dile getirecektim bunu hangi konuya baksa resimler bozuk görünmüyo nasip senin konuyaymışBakalım senin yaptığın gibi yaptım bebde :-)
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hah şimdi oldu sorun sizin kopyalamadaymış demek kibundan sonra böyle eklersin artık o bendede görünmüyo ben direkt resmi kopyala dedim yorum kısmına yapıştırdım işlemi yanlış yaptım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?