Joker Emekli Yönetici -Akıncı' Alıntı: ben seni yirim Genişletmek için tıkla ... Oğuzhan' Alıntı: Seviyoruz. Genişletmek için tıkla ... Gelin sarılalım
-Akıncı' Alıntı: ben seni yirim Genişletmek için tıkla ... Oğuzhan' Alıntı: Seviyoruz. Genişletmek için tıkla ... Gelin sarılalım
Joker Emekli Yönetici Anafor.CK' Alıntı: Hadi sevelim. Genişletmek için tıkla ... Bir yanlışım mı oldu abi sana karşı ?
Joker Emekli Yönetici Oğuzhan' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Höst aile var burada terbiyesiz şaka şaka
Oğuzhan Üye Konu Sahibi Joker' Alıntı: Höst aile var burada terbiyesiz şaka şaka Genişletmek için tıkla ...
-efşan Üye Joker' Alıntı: Bir yanlışım mı oldu abi sana karşı ? Genişletmek için tıkla ... Kardeşim bunu düşünmene sebebiyet verdi isem özür dilerim. Esta'ğfurullah, senden hiçbir yanlış görmedim, görmeyeceğime de eminim. Canımsın.
Joker' Alıntı: Bir yanlışım mı oldu abi sana karşı ? Genişletmek için tıkla ... Kardeşim bunu düşünmene sebebiyet verdi isem özür dilerim. Esta'ğfurullah, senden hiçbir yanlış görmedim, görmeyeceğime de eminim. Canımsın.
Joker Emekli Yönetici Anafor.CK' Alıntı: Kardeşim bunu düşünmene sebebiyet verdi isem özür dilerim. Esta'ğfurullah, senden hiçbir yanlış görmedim, görmeyeceğime de eminim. Canımsın. Genişletmek için tıkla ... Estağfurullah abim ben özür dilerim asıl aynı şekilde sende öylesin
Anafor.CK' Alıntı: Kardeşim bunu düşünmene sebebiyet verdi isem özür dilerim. Esta'ğfurullah, senden hiçbir yanlış görmedim, görmeyeceğime de eminim. Canımsın. Genişletmek için tıkla ... Estağfurullah abim ben özür dilerim asıl aynı şekilde sende öylesin
-efşan Üye Joker' Alıntı: Estağfurullah abim ben özür dilerim asıl aynı şekilde sende öylesin Genişletmek için tıkla ... Eyvallah Kardeşim benim. Genelde smile kullanmayı pek sevmiyorum. Bu yüzden çok yanlış anlaşılıyorum sanırım.
Joker' Alıntı: Estağfurullah abim ben özür dilerim asıl aynı şekilde sende öylesin Genişletmek için tıkla ... Eyvallah Kardeşim benim. Genelde smile kullanmayı pek sevmiyorum. Bu yüzden çok yanlış anlaşılıyorum sanırım.
Joker Emekli Yönetici Anafor.CK' Alıntı: Eyvallah Kardeşim benim. Genelde smile kullanmayı pek sevmiyorum. Bu yüzden çok yanlış anlaşılıyorum sanırım. Genişletmek için tıkla ... Evet abi smiley kullanmayınca yanlış anlaşılmalar oluyor malesef
Anafor.CK' Alıntı: Eyvallah Kardeşim benim. Genelde smile kullanmayı pek sevmiyorum. Bu yüzden çok yanlış anlaşılıyorum sanırım. Genişletmek için tıkla ... Evet abi smiley kullanmayınca yanlış anlaşılmalar oluyor malesef
Oğuzhan Üye Konu Sahibi doctorrr' Alıntı: Ozzy osbourne da öldürüyodu civciv. Sahnede ezip üzerinde zıplıyodu zalım. Vijdanseeez Genişletmek için tıkla ... Kaka herif.
doctorrr' Alıntı: Ozzy osbourne da öldürüyodu civciv. Sahnede ezip üzerinde zıplıyodu zalım. Vijdanseeez Genişletmek için tıkla ... Kaka herif.
Oğuzhan Üye Konu Sahibi achambo' Alıntı: iş mi çeviriyonuz Genişletmek için tıkla ... :dey: İntihar ediyordum, dur bi. Nerede kalmistik? Hah.. Beni beni beni... Civcivini!
achambo' Alıntı: iş mi çeviriyonuz Genişletmek için tıkla ... :dey: İntihar ediyordum, dur bi. Nerede kalmistik? Hah.. Beni beni beni... Civcivini!