NVIDIA driver kurulum problemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
NVIDIA driver kurulum problemi
Arkadaşlar ekran kartı aldım nvıdıa geforce9500gt pc ye taktım driverını kurarken hata veriyor (The nvıdıa setup program could not lacate any drivers that are compatible with your current hardware.Setup will now exit)
Lütfen yardım
Yardımlarınız için şimdiden
 
Ekran Kartını Tam Takamamışsın.Çeviriye Göre Bu Driver'a Ait Aygıt Bulunamamıştır Yazıyor Söküp Tekrar Tam Takarsan Sorun Çözülür

Eğer Tam Taktığına Eminsen Bu Siteden GRAPHİC Drivers' e Tıkla.Aldığın Ekran Kartı İle Uyumlu Driver 'ı Bulacaktır Kesin.Onu İndir Kur..
 
    Konu Sahibi

iyi diyosunda ben zaten 10u geçmiştir takıp cıkarısım 2.si zaten cddede son sürümü var kurarken olmuyo driverı indirdim yinede ama yine hata
 
Sen En İyisi Bir Bilgisayarcıya Göster Onu Mutlaka Ekran Kartında Sorun Var Aldığın Ekranı Yapmaya Çalışırlar Yapamazlarsa Yenisini Verirler
 

aliens

Üye
ekran kartına uygun driverleri model slot yapısı ve en önemlisi işletim sistemine göre seçmeniz gerekiyor. ekran kartının tam oturduğunda eminseniz çıkarıp takmanıza gerek yok.


"Windows Installer CleanUp" programını indirip Nvidia ile ilişkili tüm programları kaldırın restart edip tekrar kurmayı deneyin.

Programı kurmadan windows un kartı ne olarak tanıdığını ve kart ID sini google da aratırsanız çözüm bulabilirsiniz.
 
    Konu Sahibi
arkadaşlar sorunu buldum çok basitmiş monitörle kasa bağlayan mavi fişi ekran kartının giriş yuvasına direk taktım oldu eski ekran kartımın üzerinde giriş yuvası yoktu üsteki giriş yuvasını kullanıyodum eski ekran kartı gibi zanneetmiştim nese yinede yardımlarınız için teşekkürler.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...