Makale_Helvetia
Üye
TeşekkürlerBu da güzeldi
Yok ben her yerdeyim
daha çok konu dışı bölümündesin herhalde.ben symbian^3 bölümündeyim.gözlemlediğim kadarıyla böye
Evet bendim şimdi mod değilimmoderatör 'nur' var bide o senmisin?
Hayırlısı tabikideHayırlısı olsunçok ünlüsünüz bu arada maxicep gibi bi yerde moderatör olmak kolay değil dimi
ona şüphemiz yokHayırlısı tabikideİnsanoğluna güç yetirebileceği herşey kolaydır Zaten Rabbim gücümüzün yetmiyeceği birşeyi nasip etmez
Amin Cümlemiziona şüphemiz yokrabbim bizleri sıkıntıya derde düşürdüğünde güç kuvvet versin En güzele emanetsiniz hayırlı forumlar
Doğru söylüyorsun 7-8 ancadırVallahi, iyi yahut kötü desem yalan olur
Şimdiye dek forumda bi 7-8 kez aynı konuda karşılaştığımız oldu, erkek üyelerin çokluğuna rağmen bir bayan üye ile karşılaşmak ayrıca sevindirdi beni(Bayan dostuyumdur, çok çabuk kaynaşır ve anlaşırız)
Kendisi hakkında pek bir bilgiye sahip değilim, merakta etmiyorum, fazla merakın felaket getirdiğine çok şahit oldum, forum içerisinde 'Nur' nickini biliyor olmam benim için kâfidir
Hiç bir kusurunu görmedim göreceğimi de zannetmiyorum
Doğru söylüyorsun 7-8 ancadır
Teşekkürler yorumun için
kusurum olursa özür dilerim ayrıca kim hakkımda ne düşünüyorsa fikri değişirse '' ki değişmişdir de belki bazı arkadaşların ''
veya kırılıp gücendiniz ise bilgim olursa gönül almaya çalışırım insanları kırmak gerçekten en son istediğim şeydir ama bazen oluyor maalesef bu karşı tarafla da ilgili biraz sadece benimle de değildir yani sonuçta ben söylediklerimden sorumluyum anladıklarınızdan değil yanlış anlaşılmalar olursa bunun için kırılıp küsmeyi değil bilakis bunun üstüne konuşmayı severim anlaşmak isterim...tabiki de karşı taraf bunu isterse
evet farklı bir yapım varFarklı bjr bakış açısı farklı bir yapıya sahipsiniz+ Rica ederim, tanımak tanışmak konuşmak güzeldir
evet farklı bir yapım var
Her insan yeni bir fikir ve görüş katar hayatınıza evet tanımak güzeldir
Teşekkür ederimTanıdığım kadarıyla çok iyi birisi. Kimseye tartışmasını görmedim
Teşekkür ederim
İnşaallah... Allah yanıltmasın
Gerçekten mibir kac konuda karşilastik tartısmasını gormedm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?