'Nur' hakkında...Yeni Nick'' Tuba Hakkında.''.. :))))

aktif olduğum ilk ay ayın üyesi sendin. Sonra Akif, Tuba falan oldu.. Öyle işte

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
Abblaaa sen mod değil miydin

evet moddum yani aynı 'Nur'
Çok değerli bir ablamız . Düşüncelerine, hitap etme şekline , üslubuna hayran olduğum bir ablam...
Allah razı olsun .
Teşekkür ederim Ali Allah senden de razı olsun

Ben de seni tanıdığıma pişman değilim Tubacım
Sır mı dedin hemen dökülüyorum şimdi

Heveslenmeyin şaka yaptım

Sen kimdin yaa çıkartamadım seni

canım benim nasıl bilmem seni yakinen tanırım biriciğimsin

evet senin kadar kimse taniyamaz
tabiki de yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez

Tepkiler: s@hr@
Her zaman sana saygı duymuşumdur, çünkü çok beğendiğim bir kişiliğe sahipsin o yüzden sana hitap ederken sende bilirsin ki sayın moderatörüm diye yazıyorum tabi artık yazamayacağız ama olsun. Neyse Allah bozmasın inşallah kısaca şöyle söyleyeyim benim için forumda idol olacak birisin.

Tepkiler: Tuba
Nur moderatörüm sen benim eski hallerimi bilirsin.İlk paylaşım yaptığım zamanlarda konularımı hep sen onaylardım.Vaybe baya olmuş

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
Bana gösterdiğin saygının farkındayım Teşekkür ederim görüşlerin ve yorumun için
Amin İnşaallah
Nur moderatörüm sen benim eski hallerimi bilirsin.İlk paylaşım yaptığım zamanlarda konularımı hep sen onaylardım.Vaybe baya olmuş

Bilirim Can çok emek sarfettin sen de evet bayağı oldu

Arkadaşlar yorumlarınız çok güzel ve ben cevap yazarken sil baştan sil baştan yazıyorum bu kadar güzel sözlere cevap vermekte zorlanıyorum açıkçası
çok teşekkür ederim yorum yazan yazmayan tüm arkadaşlarıma

Tepkiler: OttomaN TigeR
Tanımadan sevenlerdenim
Hiç bi kötülüğünü görmedin. Tam kefil olunacak bi ablamızdır

Kendisini yönetime girdiğinde tanıdım benim symbian kullandığım zamanlarda yoktu çünkü
İyi ki de tanımışım..
Moderatörken işini iyi yapan, üyeyken de örnek üye profili çizen biridir...
Gerek kişisel, gerek telefonlar hakkında hiç düşünmeden soru sorabildiğim, sorularımı da hiç sıkılmadan cevaplayan bir ablamdır.Sağolsun..

Öyle işte

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
Sağolasın Lütfullah )
bende seni iyiki tanıdım ablam
hiç çekinmeden her zaman aklına ne takılırsa sorarsın bildiğim bir şeyler ise cevaplarımı esirgemem

tragedie

Emekli Yönetici
Forumun olmassa Olmaz Kişilerindendir. Telefon ile ilgili ne zaman bir problemim olsa ilk onun Kapısını Çalıyorum. hiç üşenmeden sonuna Kadar yardımcı oluyor Aynı zamanda Çokda Vefalıdır Kendisi.

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
Forumun olmassa Olmaz Kişilerindendir. Telefon ile ilgili ne zaman bir problemim olsa ilk onun Kapısını Çalıyorum. hiç üşenmeden sonuna Kadar yardımcı oluyor Aynı zamanda Çokda Vefalıdır Kendisi.

Teşekkür Ederim Levent yorumun için ; bilmukabele Asla üşenmem her zaman elimden geldiğince Yardımcı Olurum
Senin de Yardımın ve Desteğin Çoktur Sağolasın....

ANIL

Admin
Moderatör olduktan sonra konuşma fırsatımız oldu biz geldik sen gittin abla

Kötü düşünmeyen her zaman yardımcı olmaya çalışan bir ablamızsın, forumun değerlerindensin

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
Moderatör olduktan sonra konuşma fırsatımız oldu biz geldik sen gittin abla

Kötü düşünmeyen her zaman yardımcı olmaya çalışan bir ablamızsın, forumun değerlerindensin
Evet dediğin gibi oldu Anıl kısmet işte..
buralardayım gitmedim ben
Yorumun içim çok teşekkür ederim

Tepkiler: ANIL

tayrebaz

Üye
Son derece saygı duyduğum bir moderatör fazla tanımıyorum ama devamlı online olduğum zamanlarda Symbian formunun olmazsa olmazıydı. Moderatörlükten ayrılmış galiba anlamadım.

SkyLaBTR

Üye
Ben tanımıyorum ama yorumlardan saygı değer ve sevilen bi ablamız olduğun anlaşılıyo. Tanışma imkanı olsaydı keşke diyeyim

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
Son derece saygı duyduğum bir moderatör fazla tanımıyorum ama devamlı online olduğum zamanlarda Symbian formunun olmazsa olmazıydı. Moderatörlükten ayrılmış galiba anlamadım.
Teşekkür ederim aktifliğinin ve paylaşımlarının devamını bekleriz epeydir görünmüyordun forumda yada konu paylaşımını durdurmuştun

Ben tanımıyorum ama yorumlardan saygı değer ve sevilen bi ablamız olduğun anlaşılıyo. Tanışma imkanı olsaydı keşke diyeyim

Sağolun forumdayım ama ilk defa görüyorum ben de sizi

SkyLaBTR

Üye
Ben yeniyim buralarda ondandır

DiaBLoS

Admin
Bir insan bu kadar olumlu ve güzel mesajlar alıyor ise , mutlaka doğruları yapıyorsundur abla ... Bu yüzden tebrik ediyorum seni . Rabbim yolundan şaşırtmasin ...

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
Bir insan bu kadar olumlu ve güzel mesajlar alıyor ise , mutlaka doğruları yapıyorsundur abla ... Bu yüzden tebrik ediyorum seni . Rabbim yolundan şaşırtmasin ...
Sağolasın Ali Amin cümlemizi şaşırtmasın İnşaallah
Kırmayı küstürmeyi sevmiyorum olumlu yaklaşabildiğim kadar olumlu yaklaşıyorum hep her şeye
Ben üzülürüm ama karşımdakini kırmamaya-üzmemeye çalışıyorum elimden geldiğince