Amaru Shady
Üye
'Nur' nasıl anlatsam bilmem ki
O benim canım bitanem bu forum da hiç kimse onu benim kadar iyi tanıyamaz
Kalbinin güzelliği yüzüne yansımış biridir( bu smileyları sevmez )
Duygusaldır ....çokkkk ince düşünür.....
Benim foruma üye olmam onun sayesinde oldu çok iyi dostluklarım oldu forumda
Şimdiler de pek online olmasam da eskiler beni tanır kim olduğumuda çokkkk iyi bilirler
Abblaaa sen mod değil miydin
Teşekkür ederim Ali Allah senden de razı olsunÇok değerli bir ablamız . Düşüncelerine, hitap etme şekline , üslubuna hayran olduğum bir ablam...
Allah razı olsun .
Ben de seni tanıdığıma pişman değilim Tubacımo benim askimmm canim arkadasim
forumdan taniyipta pisman olmadigim nadir insanlardan.
sirdasim hemde ya yaa : )
zaten kendini tanitmis ya
bende ekleme yapayim cok duygusaldr benim arkadasm haksizlga hc gelemez
ek olarak cok guzel makyaj yapar.bide kendi de cok guzel
cok seviyorum senii
'Nur' nasıl anlatsam bilmem ki
O benim canım bitanem bu forum da hiç kimse onu benim kadar iyi tanıyamaz
Kalbinin güzelliği yüzüne yansımış biridir( bu smileyları sevmez )
Duygusaldır ....çokkkk ince düşünür.....
Benim foruma üye olmam onun sayesinde oldu çok iyi dostluklarım oldu forumda
Şimdiler de pek online olmasam da eskiler beni tanır kim olduğumuda çokkkk iyi bilirler
tabiki deevet senin kadar kimse taniyamaz
Bana gösterdiğin saygının farkındayımHer zaman sana saygı duymuşumdur, çünkü çok beğendiğim bir kişiliğe sahipsin o yüzden sana hitap ederken sende bilirsin ki sayın moderatörüm diye yazıyorum tabi artık yazamayacağız ama olsun. Neyse Allah bozmasın inşallah kısaca şöyle söyleyeyim benim için forumda idol olacak birisin.
Nur moderatörüm sen benim eski hallerimi bilirsin.İlk paylaşım yaptığım zamanlarda konularımı hep sen onaylardım.Vaybe baya olmuş
Allah razı olsun teşekkürlerTanımadan sevenlerdenim
Hiç bi kötülüğünü görmedin. Tam kefil olunacak bi ablamızdır
Sağolasın LütfullahKendisini yönetime girdiğinde tanıdım benim symbian kullandığım zamanlarda yoktu çünkü
İyi ki de tanımışım..
Moderatörken işini iyi yapan, üyeyken de örnek üye profili çizen biridir...
Gerek kişisel, gerek telefonlar hakkında hiç düşünmeden soru sorabildiğim, sorularımı da hiç sıkılmadan cevaplayan bir ablamdır.Sağolsun..
Öyle işte
Forumun olmassa Olmaz Kişilerindendir. Telefon ile ilgili ne zaman bir problemim olsa ilk onun Kapısını Çalıyorum. hiç üşenmeden sonuna Kadar yardımcı oluyor Aynı zamanda Çokda Vefalıdır Kendisi.
Evet dediğin gibi oldu Anıl kısmet işte..Moderatör olduktan sonra konuşma fırsatımız oldu biz geldik sen gittin abla
Kötü düşünmeyen her zaman yardımcı olmaya çalışan bir ablamızsın, forumun değerlerindensin
Teşekkür ederimSon derece saygı duyduğum bir moderatör fazla tanımıyorum ama devamlı online olduğum zamanlarda Symbian formunun olmazsa olmazıydı. Moderatörlükten ayrılmış galiba anlamadım.
Ben tanımıyorum ama yorumlardan saygı değer ve sevilen bi ablamız olduğun anlaşılıyo. Tanışma imkanı olsaydı keşke diyeyim
Aktifliğiniz daim olur İnşaallah ve Hoşgeldiniz diyeyimBen yeniyim buralarda ondandır
Sağolasın AliBir insan bu kadar olumlu ve güzel mesajlar alıyor ise , mutlaka doğruları yapıyorsundur abla ... Bu yüzden tebrik ediyorum seni . Rabbim yolundan şaşırtmasin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?