numara taşıma işleminden sonra tekrar vodafon'a dönmek için 3 ay geçmesi lazımmış?

Konu Sahibi
numara taşıma işleminden sonra tekrar vodafon'a dönmek için 3 ay geçmesi lazımmış?
1 hafta önce avea'ya geçtim hediye dakika kazanayım diye ama çekmiyor ,çekiş çok zayıf tekrar vodafon'a dönsem diye müşt.hizmetlerini aradım 3 ay sonra olur diyo doğru mu bu?

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Evet doğru. 3 ay bekleme zorunluluğu var.

Hæ©Ky

Üye
Hayır Doğru Değil Yeni Bi Hat Alırsan evet 3 Ay Beklemen Lazım ilk Taşıma için Ama Sen Zaten Taşımışsın istediğin Kadar Taşıma Yapabilirsin istersen 2 Gün Farklı Oparatörde Dur üçüncü Gün Tekrar Taşı Böyle Bir Süre engeli yok

Konu Sahibi
ama müşteri hizmetleri söyledi böyle,gerçi birinin dediği diğerini tutmuyo o ayrı,geçiş yapanlara hediye dakika olayı bitti mi acaba vodafonda

----------Eklendi @ 16:52:02 ---------- Yazıldı @ 16:51:24 ----------

dur ben bi daha arayayım müşt.hizmetlerini

----------Eklendi @ 17:00:49 ---------- Yazıldı @ 16:52:02 ----------

tekrar aradım geçiş yapabilirsiniz ayda 50 dk hediye 10 ay boyunca dedi.

S.c.k.N

Üye
Sadece yeni hat alındığında 3 ay bekleme zorunluluğu var bu bütün operatörler için geçerli. Yeni hat aldıysanız 3 ay bekledikten sonra istediğiniz kadar numara taşıma yapabilirsiniz herhangi bir kısıtlama yok. Ama hattınız yeni bir hat değilse gönül rahatlığıyla istediğiniz kadar numara taşıma yapabilirsiniz.

ilo53

Üye
Aynen benım basımada geldı 1 ay 2 haftam kaldı Aveadayım. Sonra turkcelle gecıcem

Fir@T90

Üye
Evet 3 ay beklemek zorundasın. Yoksa herkes 2 günde bir hat değiştirir her geçişinde binlerce dakika kazanırdı.

yuja

Üye
ben 1 ay diye biliyorum telefoncuya sor

solgun50

Üye
ya bazıları bilmeden yanlış yorum yapmış kesinlikle 3 ay bekleme yeni hatlar için var yani yeni sıfır hat alırsanız 3 ay bekleme zorunluluğunuz var eğer hattınız yeni değilse hergün bile operatör değiştirebilirsiniz lakin operatörler hediyeyi genelde ilk taşımaya veriyo sonrasına vermiyo...

pelın_

hımm sagolunn bende dusunuyodum ama artık dusunmuyorum 3 ay cok

solgun50

Üye
o yeni alınan hatlar için eski hatlar için böyle bir süre sınırı yok...

Konu Sahibi
vodafone'a tekrar geçiş yaptım,hediye dakikalarım geldi,birde üstüne 3G açtırdım diye heralde 1 günlük 1000 dk şebeke içi dakika geldi,şaşırdım kaldım 1 günde bitmez ki saçmalık.