muammerrdj Üye n95 te kırmızı ışık yanıyoo setifika hatası olarakta ben 17.05.2007 ye ayarladım telin tarihini yükledi yani telin tarih ayarları ile oynamak la oluyo --------------- Ekleme --------------- sertifika hatasına çözüm olarak telin tarihini 17.05.2007 yap sanırım olacaktır ben öle yaptım n95 te hala kırmızı ışık yanıyor
n95 te kırmızı ışık yanıyoo setifika hatası olarakta ben 17.05.2007 ye ayarladım telin tarihini yükledi yani telin tarih ayarları ile oynamak la oluyo --------------- Ekleme --------------- sertifika hatasına çözüm olarak telin tarihini 17.05.2007 yap sanırım olacaktır ben öle yaptım n95 te hala kırmızı ışık yanıyor
garakesedıp Üye n95 kullanıyorum bu programı telefonun tarih ayarlarını değiştirip kurdum. Yanlız sadece kırmızı ışık yanıyo
n95 kullanıyorum bu programı telefonun tarih ayarlarını değiştirip kurdum. Yanlız sadece kırmızı ışık yanıyo
aborjin_21 Üye muammerrdj' Alıntı: n95 te kırmızı ışık yanıyoo setifika hatası olarakta ben 17.05.2007 ye ayarladım telin tarihini yükledi yani telin tarih ayarları ile oynamak la oluyo --------------- Ekleme --------------- sertifika hatasına çözüm olarak telin tarihini 17.05.2007 yap sanırım olacaktır ben öle yaptım n95 te hala kırmızı ışık yanıyor Genişletmek için tıkla ... tarih olarak 2001 e kadar geriledim gene sertifika hatası verdi..bilip bilmeden neden yalan konusuyorsun ?
muammerrdj' Alıntı: n95 te kırmızı ışık yanıyoo setifika hatası olarakta ben 17.05.2007 ye ayarladım telin tarihini yükledi yani telin tarih ayarları ile oynamak la oluyo --------------- Ekleme --------------- sertifika hatasına çözüm olarak telin tarihini 17.05.2007 yap sanırım olacaktır ben öle yaptım n95 te hala kırmızı ışık yanıyor Genişletmek için tıkla ... tarih olarak 2001 e kadar geriledim gene sertifika hatası verdi..bilip bilmeden neden yalan konusuyorsun ?
albatross32 Üye arkadaslar bende n 95 var kurdum ama kırmızı ışık yanıyo onu nasıl beyaz yapabilirim bilen varsa lütfen yardım
arkadaslar bende n 95 var kurdum ama kırmızı ışık yanıyo onu nasıl beyaz yapabilirim bilen varsa lütfen yardım