NoOSe Üye herkes teşekkür etmiş te, program hangi telefnda çalışıyor n73'e kurdum, kurması güzel de, verilen programaçma kodu çalışmıyor nedir bunun çözümü ?
herkes teşekkür etmiş te, program hangi telefnda çalışıyor n73'e kurdum, kurması güzel de, verilen programaçma kodu çalışmıyor nedir bunun çözümü ?
Cruel222 Üye NoOSe' Alıntı: herkes teşekkür etmiş te, program hangi telefnda çalışıyor n73'e kurdum, kurması güzel de, verilen programaçma kodu çalışmıyor nedir bunun çözümü ? Genişletmek için tıkla ... Bendede aynı şey oldu ilgilenirseniz sevinirim --------------- Ekleme --------------- Negative' Alıntı: Telefonunuzun ışıgını fener olarak kullanın. SOS yardım çağırma özelligi de var ( ışık sinyali ile ) ****** sorarsa : 28601 Genişletmek için tıkla ... ******i kabul etmiyor ondan sonra programı kilitliyor Yardımlarınızı bekliyorum!
NoOSe' Alıntı: herkes teşekkür etmiş te, program hangi telefnda çalışıyor n73'e kurdum, kurması güzel de, verilen programaçma kodu çalışmıyor nedir bunun çözümü ? Genişletmek için tıkla ... Bendede aynı şey oldu ilgilenirseniz sevinirim --------------- Ekleme --------------- Negative' Alıntı: Telefonunuzun ışıgını fener olarak kullanın. SOS yardım çağırma özelligi de var ( ışık sinyali ile ) ****** sorarsa : 28601 Genişletmek için tıkla ... ******i kabul etmiyor ondan sonra programı kilitliyor Yardımlarınızı bekliyorum!
Cruel222 Üye qilcotla' Alıntı: Benden size bir kıyak: ******:25600 Genişletmek için tıkla ... tskler programın adına baktım El Feneri.v1.00 "25600".sisx sen söyledikten sonra kodu farkettim
qilcotla' Alıntı: Benden size bir kıyak: ******:25600 Genişletmek için tıkla ... tskler programın adına baktım El Feneri.v1.00 "25600".sisx sen söyledikten sonra kodu farkettim
JASON STATHAM Üye bu programı n73 e yüklemeye çalıştım süresi geçmiş sertifika diyor kullanamıorm ama yinede çok teşekkür ederim paylaşım için eline sağlık --------------- Ekleme --------------- tamam çok teşekkür edrim tarih 1 yıl geriye çalışmaya başladı
bu programı n73 e yüklemeye çalıştım süresi geçmiş sertifika diyor kullanamıorm ama yinede çok teşekkür ederim paylaşım için eline sağlık --------------- Ekleme --------------- tamam çok teşekkür edrim tarih 1 yıl geriye çalışmaya başladı
efe1984 Üye 6600 olurmu diye soran var hangi matığa soruyorsa artık 6600 neresinde flash var neresinden ışık çıkarcak
6600 olurmu diye soran var hangi matığa soruyorsa artık 6600 neresinde flash var neresinden ışık çıkarcak
Sergen12 Üye arkadaşlar bunun için olurmu bunda çalışırmı gibi sorular sormayınız bu bölümde hangi telefonlar için programlar yazıyo
arkadaşlar bunun için olurmu bunda çalışırmı gibi sorular sormayınız bu bölümde hangi telefonlar için programlar yazıyo
freecomm Üye N95 8GB TA SADECE KIRMIZI IŞIGI YAKIYOR ARKADAŞLAR LUTFEN YANILTICI OLMAYIN RICA EDIYORUZ SIZDEN HAYBEYE UGRAŞIYORUZ
N95 8GB TA SADECE KIRMIZI IŞIGI YAKIYOR ARKADAŞLAR LUTFEN YANILTICI OLMAYIN RICA EDIYORUZ SIZDEN HAYBEYE UGRAŞIYORUZ
fbyigit Üye süresi geçmiş sertifika için en basit çözüm telefonun tarihini değiştirmek ancak n95lerde olan kırmızı ışık sorunu sanırım donanımsal bişe. mesela video çekerken de flaş değil o ışık yanıyo. sanırım bunu çözdüğümde torch olayını da çözmüş olcam
süresi geçmiş sertifika için en basit çözüm telefonun tarihini değiştirmek ancak n95lerde olan kırmızı ışık sorunu sanırım donanımsal bişe. mesela video çekerken de flaş değil o ışık yanıyo. sanırım bunu çözdüğümde torch olayını da çözmüş olcam