ModjtabaM Üye merhaba, ben irandan mucteba n73 le ilgili herturlu program linkini bana bildirirseniz sevinirim tesekkurler
merhaba, ben irandan mucteba n73 le ilgili herturlu program linkini bana bildirirseniz sevinirim tesekkurler
bonie Üye ya arkadaşLAr soruoLar bu prg n95te çaLışırmı die?bendede çaLıştı fakat ışık kırmızı yanıo..yokmudur bunun çözümü yada uygun bir programı?
ya arkadaşLAr soruoLar bu prg n95te çaLışırmı die?bendede çaLıştı fakat ışık kırmızı yanıo..yokmudur bunun çözümü yada uygun bir programı?
vada25 Üye programı şimdi kullanmaya başlıyacam çooook teşekkür --------------- Ekleme --------------- yav kardeş süresi geçmiş sertifika diyor napcaz
programı şimdi kullanmaya başlıyacam çooook teşekkür --------------- Ekleme --------------- yav kardeş süresi geçmiş sertifika diyor napcaz
Rediscorpion Üye Selam arkadaşlar programlar kurmaya çalıştığınızda size süresi geçmiş diyorsa yapacağınız tek şey tarih ayarlarını bir yıl geri almak aldıktan sonra istediğiniz programı kurabilirsiniz
Selam arkadaşlar programlar kurmaya çalıştığınızda size süresi geçmiş diyorsa yapacağınız tek şey tarih ayarlarını bir yıl geri almak aldıktan sonra istediğiniz programı kurabilirsiniz
570026 Üye yaw arkadaşlar puan toplamak içinde asılsız yere teşekkür etmeyin yani laf olsun diye kaç kişi gerçekten çalıştırabildi bu programı pro çalışmıyo ki
yaw arkadaşlar puan toplamak içinde asılsız yere teşekkür etmeyin yani laf olsun diye kaç kişi gerçekten çalıştırabildi bu programı pro çalışmıyo ki