batuhanguven2 Üye sonunda n96 da çalışan bir el feneri uygulaması buldum. yüklerken sertifika tarihi geçmiş uyarısı verirse telefon saatini geri alıp yükleyin
sonunda n96 da çalışan bir el feneri uygulaması buldum. yüklerken sertifika tarihi geçmiş uyarısı verirse telefon saatini geri alıp yükleyin
Freude01 Üye Arkadaşlar Süresi Geçmiş Sertifika Uyarısı Alanlar Telefonun Tarihini " 25/8/2007 " tarihine alsınlar. Ben denedim.sorunsuz şekilde kuruldu ve çalışmıştır.
Arkadaşlar Süresi Geçmiş Sertifika Uyarısı Alanlar Telefonun Tarihini " 25/8/2007 " tarihine alsınlar. Ben denedim.sorunsuz şekilde kuruldu ve çalışmıştır.
ciyasi Üye Kardes Bunun Serfikası Gecmiş Başka Yok Mu Yada N73 EL FENERİ BİLEN VARSA PAYLAŞSA MAKBULE GECER
mstf_l Üye ciyasi' Alıntı: Kardes Bunun Serfikası Gecmiş Başka Yok Mu Yada N73 EL FENERİ BİLEN VARSA PAYLAŞSA MAKBULE GECER Genişletmek için tıkla ... Telefonunuzu hacklemeniz lazım www.maxicep.com/symbian-s60v3-deste...kadar-kolay-ve-pratik-olur-buyrun-554048.html
ciyasi' Alıntı: Kardes Bunun Serfikası Gecmiş Başka Yok Mu Yada N73 EL FENERİ BİLEN VARSA PAYLAŞSA MAKBULE GECER Genişletmek için tıkla ... Telefonunuzu hacklemeniz lazım www.maxicep.com/symbian-s60v3-deste...kadar-kolay-ve-pratik-olur-buyrun-554048.html
silivriserdar Üye www.maxicep.com/symbian-s60v3-siste...shi-beyaz-yakma-ilk-kez-maxicepte-341581.html Nokia n95 8gb el feneri beyaz ışık
www.maxicep.com/symbian-s60v3-siste...shi-beyaz-yakma-ilk-kez-maxicepte-341581.html Nokia n95 8gb el feneri beyaz ışık