yaren_dede Üye AnıL-D' Alıntı: Ben düzene alismisim ya o yüzden yapamadim stock touchwizz geri döndüm Genişletmek için tıkla ... Go launcher denedinmi?
AnıL-D' Alıntı: Ben düzene alismisim ya o yüzden yapamadim stock touchwizz geri döndüm Genişletmek için tıkla ... Go launcher denedinmi?
yaren_dede Üye AnıL-D' Alıntı: Go launcher güzel degil menüsü Genişletmek için tıkla ... Guzel degil derken Menuden beklentin ne?
AnıL-D' Alıntı: Go launcher güzel degil menüsü Genişletmek için tıkla ... Guzel degil derken Menuden beklentin ne?
yaren_dede Üye AnıL-D' Alıntı: Böyle sade biraz düzen yok 3 e ayiriyor Genişletmek için tıkla ... Iyide duzenleyecek olan sensin uygulamayi! Birde 3 e ayrilan ne?
AnıL-D' Alıntı: Böyle sade biraz düzen yok 3 e ayiriyor Genişletmek için tıkla ... Iyide duzenleyecek olan sensin uygulamayi! Birde 3 e ayrilan ne?
yaren_dede Üye AnıL-D' Alıntı: Menüyü ücé ayiriyor ya abi indirilenler widgetler uygulamalar diue Genişletmek için tıkla ... Hani bende yok? Bence sen uygulamalari kullanamiyorsun anil. Oncelikle ayarlar menusune bakmayi dene
AnıL-D' Alıntı: Menüyü ücé ayiriyor ya abi indirilenler widgetler uygulamalar diue Genişletmek için tıkla ... Hani bende yok? Bence sen uygulamalari kullanamiyorsun anil. Oncelikle ayarlar menusune bakmayi dene
yaren_dede Üye AnıL-D' Alıntı: Abi s4 minide radyo varmiydi vay be... Genişletmek için tıkla ... Biliyodum konu disinda direkt ona takilacagini
AnıL-D' Alıntı: Abi s4 minide radyo varmiydi vay be... Genişletmek için tıkla ... Biliyodum konu disinda direkt ona takilacagini
yaren_dede Üye AnıL-D' Alıntı: Hehe beni cözmüssün Genişletmek için tıkla ... Ee 1 yili gecti heralde seni taniyali Bak Buda ev ekrani
AnıL-D' Alıntı: Hehe beni cözmüssün Genişletmek için tıkla ... Ee 1 yili gecti heralde seni taniyali Bak Buda ev ekrani
yaren_dede Üye AnıL-D' Alıntı: Abi saati verirmisin baska da olur ben bulamiyorum sürünüyorum Genişletmek için tıkla ... Daha yuzlerce var ama sen buyuk ihtimal soyliyecegim uygulamayi kullanamazsin. Uccw widget yukle marketten sonra bir tane yaptirmaya calisirim sana yada marketten hazır olan skinlerden yuklersin
AnıL-D' Alıntı: Abi saati verirmisin baska da olur ben bulamiyorum sürünüyorum Genişletmek için tıkla ... Daha yuzlerce var ama sen buyuk ihtimal soyliyecegim uygulamayi kullanamazsin. Uccw widget yukle marketten sonra bir tane yaptirmaya calisirim sana yada marketten hazır olan skinlerden yuklersin
yaren_dede Üye AnıL-D' Alıntı: Nasil yapılıyorki Genişletmek için tıkla ... Neyse belki konu acarim boyle anlatmasi uzun surer zaten konuyla alakasiz muhabbet ediyoruz uyari gelebilir
AnıL-D' Alıntı: Nasil yapılıyorki Genişletmek için tıkla ... Neyse belki konu acarim boyle anlatmasi uzun surer zaten konuyla alakasiz muhabbet ediyoruz uyari gelebilir
yaren_dede Üye AnıL-D' Alıntı: Launcher kullanmak gerekiyo değilmi Genişletmek için tıkla ... Widget icin soruyorsan Hayir gerekmiyor
AnıL-D' Alıntı: Launcher kullanmak gerekiyo değilmi Genişletmek için tıkla ... Widget icin soruyorsan Hayir gerekmiyor
yaren_dede Üye AnıL-D' Alıntı: Abi bi anlat merak ettim o saatleri senmi yaptin Genişletmek için tıkla ... Ben yapmadim xda dan aldim ama eklemeler yaptim birazda ince ayrintilari duzenledim Sen uygulamayi yukledinmi
AnıL-D' Alıntı: Abi bi anlat merak ettim o saatleri senmi yaptin Genişletmek için tıkla ... Ben yapmadim xda dan aldim ama eklemeler yaptim birazda ince ayrintilari duzenledim Sen uygulamayi yukledinmi