notebook tavsiye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ookkaayy

Üye
    Konu Sahibi
notebook tavsiye
arkadaşlar max 1400 tl ye gta 4 flight simulatör x test driver outocat idecat photo shop gibi oyun ve programları oynayabilecegim bi diz üstü bilgisayar tavsiye edebilirmisiniz.

Kullanmak istedikleriniz üst düzey programlar onlar laptop'ta tam randımanlı olarak çalışmaz kasar.Başta grafik programları laptop'un fanını uçurur.
Bahsettiğiniz fiyattaki Laptop en verimli olarak office programları kullanmak e-mail kontrol etmek için daha iyidir.

Oyunmuş,programmış derseniz üst düzey laptoplar var ama oda sizin dediğiniz fiyatı bayağı bir aşar.
Eyer o fiyatlara o tür programları randımanlı olarak kullanmak istiyorsanız masaüstünü tavsiyeederim.

DPool

Üye
Aynen
Gta 4 gibi oyunları Yüksek kalitede oynamak için 2000 tl lik bi bütçe lazım.

lord1902

Üye
Asus K53SV-SX071V bu laptop ışını görur. 2.000 cwarı. Bu özellıkte en uygunu

yanlış bilgi vermeyin 1.300tl ye cok rahat oyun acan bir laptop mümkün
Aynen
Gta 4 gibi oyunları Yüksek kalitede oynamak için 2000 tl lik bi bütçe lazım.
gerek yok okadar paraya 999tl ye bile ortaseviyede oyun acan laptoplar var

Daha tam olarak bir bilgiye sahip olsanız masaüstünün verdiği performansla notebook'u aynı düzeyde tutmazsınız.
Ayrıca o bahsettiğiniz fiyattaki notebook'ta sadece adobe photo shop açın,arka planda açık dursun sonrada microsoft flight simulator eyer o bahsettiğiniz fiyattaki notebook kasmazsa ben ismimi değiştiririm!

Ağzı olan zaten konuşuyor,herkez yalayıp yutmuş.O tavsiyelerinizi kendinize saklayın lütfen bahsettiğiniz fiyattaki notebook bu istekleri karşılamaz!

okadar isteği sadece bu notebook karşılar!

Alienware.Fiyatı:4490$.

Ama taşınabilir olmayan hatta bunun yari fiyatı bir masaüstü bile onları kaldırır!

asus n53sn sx202 v benim makine bu oyunu kassın ben bu pcyi kırarım.

benim bilgim gayet yeterli zaten adam laptop önerisi istemiş siz masaüstü öneriyorsunuz sizde bilgi eksikliği mevcut
Gt540m gayet güclü bir karttır kasma falan yapttığını hic görmedim burdan kartın kaldırdığı oyunlara bakın.Ögrenin
benim tavsiyelerim size değil laptop tavsiyesi isteyen arkadaşa kendi üzerinize alınmayın verdiğim linke bakın gt540 hakkında bilginiz olur..Gta 4 ü orta detayda 63 fsp de acmış buda yüksek görüntü kalitesi demektir gt540m li bir laptop bu tarz oyunları cok rahat kaldırır.
resimde göstermiş olduğunuz Alienware ün eski modeli olduğu için tasımasıda ağır olur ve fiyatı yanlış vermişsiniz
1099usd sıfır 192bit ekran kartlı acamağınız oyun yok

1.
$ ve € düşmez bunu bilmen lazım,sadece kurlar değişir.o sadece göstermelik olarak bir üründü.
Daha detaylı incelemek için;

2.Türkiye mağzası;

Ayrıca seninle konuşmak bile gereksiz.

ben cevabımı yazdım

Üstad elimde teknosa hediye çekleri var 100er tl lik eğer teknosadan almak istersen çekleri sana satabilirim daha uygun olur senin için profilimden açtığım konulardan çek hakkında bilgi edinebilirsin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...