Karşılaştırma note3 vs lg g3 (32 gb) vs sony xperia z2

lg g3 vs note3

• lg g3

Kullanılan: 7 43.8%
  • note3

Kullanılan: 6 37.5%
  • sony xperia z2

Kullanılan: 3 18.8%

• Kullanılan toplam oy
    16

tifazcik

Üye
    Konu Sahibi
note3 vs lg g3 (32 gb) vs sony xperia z2
telefon alıcam fiyat max 1700 üçü arasında kaldım.
NOT: TELEFON OYUN İÇİN

Son düzenleme:
1700 e note 4 bile bulabilirsin yada z3 ama ikis arasindan g3 secilebilir note3 de alinabilir

tifazcik

Üye
    Konu Sahibi
sen olsan hangisini alırdın

tifazcik

Üye
    Konu Sahibi
oyun için hangisi

azattt

Üye
1700 e note 4 bile bulabilirsin yada z3 ama ikis arasindan g3 secilebilir note3 de alinabilir
1700'e Note 4 bulursan bana da haber ver. Ikisinin yerine Z2 Veya Z3Compact alırsın daha iyi bence ama ikisi arasında tercih Yapmak Istiyorsan LG G3 derim

Arayüz de çok widget atarsan gereksiz geçiş efektleri sebebiyle kalabiliyor. Oyunlarda kastigini "okumuştum"

tifazcik

Üye
    Konu Sahibi
lg g3 de oyunu açınca hemen kasma olmuyormus yarım saat fln oynayına hem kasma hemde ısnma oluyormus

Yarım saat sonra ısınma olsun bi zahmet bilgisayar oynamıyoruz sonuçta. Yarım saat gta sanandres oynayan % 30 şarj alır rahat belki daha fazla denemedim.

Isinma ve kasma note 3te de oluyor. Bizzat note 3 kulaniyorum.

Exynos 5420 işlemcili modelde öyle bir saçmalık olmuyor 2 yıldır kullanıcısıyım. Snapdragon 800 kasıyorsa oda ilginç.

Modern Combat 5 30-40 dk sonra mala baglatiyor telefonu. iOS'ta olmadi hic cunku sarji o kadar dayanmadi

Yazık bende snapdragon 800 daha iyi sanırdım. Ben 20 dakika oynadım öyle bir problem olmadı.

Arayüz de çok widget atarsan gereksiz geçiş efektleri sebebiyle kalabiliyor. Oyunlarda kastigini "okumuştum"
Okumuşsun fakat bizzat test etmemişsin g3 ilk 40 dakika kasmiyo sonra zaten isinica kasmaya başlıyo san andreas için konuşuyorum