note 4 yardım

Konu Sahibi
note 4 yardım
telefonuma internetten buldugum bi vold.fstab dosyasıyla orjinal dosyayı degiştirmiştim hafıza kartını dahili hafıza yapmak için ama olmadı şimdi telefonun hafızası gözükmüyor ve telefon hafıza kartını görmüyor yardım edermisiniz arkadaşlar
yardım edecek yokmu

xda da note4 system dump a var onu indir.etc içindeki vold.fstab dosyasını /system/etc içine at .yada. dosyayı indirdiğin yerde orjinel olan vermilmesi lazom orda bulubilirsin belki

Konu Sahibi
xda da note4 system dump a var onu indir.etc içindeki vold.fstab dosyasını /system/etc içine at .yada. dosyayı indirdiğin yerde orjinel olan vermilmesi lazom orda bulubilirsin belki
yedegi var ama system/etc ye giremiyorum
yeni firmware yüklüyorum bakalım olursa

odin ile yüklersen düzelir.başka bi şey yapmadıysan

Konu Sahibi
başka birşey yapmadım yapacak bir şey kalmadı zaten

ha bu hafızA kartıyla dahili hafızayı yer değiştirmene gerel yok. xposed modüllerinden obb on sd. diye. bir uygulama var onu kullan

Konu Sahibi
tamam sagol
download moduna nasıl girecem?

alical33

Üye
ses kısma menü ve güç tuşlarına aynı anda basarak açılması lazım

Konu Sahibi
note 4 için rom varmi
o çince menüden yanlislikla şebekeyide kapattim zaten artik sebekede çekmiyor

alical33

Üye
note 4 için rom varmi
o çince menüden yanlislikla şebekeyide kapattim zaten artik sebekede çekmiyor
o menüden hiç bişey açıp kapatamazsın ki ses açmaya basarsan download moda geçer ses kısmaya basarsan telefonu yeniden başlatır sen odinle yeniden sağlam bi yazılım yükle bence

Konu Sahibi
ses açmaya basınca imleç aşagı hareket ediyor yukarı basıncada yukarıya bildigin bi yazılım varmı link atarmısın

alical33

Üye
sen telefonun orjinal olduğuna emin misin ? dediğim yasılım da orjinal yazılımı geri yükleyeceksin sammobile da yazılım var indirip odinle kurabilirsin

cihazın replika olduğunu belirt insanları uğraştırma bence.

direk atsın bence öldürür o adamı sonra benim çocuğum niye olmiy

csbaz

Üye
Doğru diyorsun.Sırf elimde havası olsun diye alacaksanız hiç elinizi sürmeyin.

Konu Sahibi
Sorun düzeltilmiştir yorumlariniz için teşekkürler