Galaxy Note 4 NOTE 4 E ROM ve sorunlar

Konu Sahibi
NOTE 4 E ROM ve sorunlar
Arkadaşlar telefonumu root ladım daha açılmıyor n910 cq rom lazım lütfen yardımcı olun

ne tür bir hata lıyorsun kardeş

Konu Sahibi
boot edemiyo tel. Know ve system durduruldu hatası verdikten sonra kapadım dahada açılmadı

tekrar stok rom kurmayı denedin mi

odini aç elefonunu dowland moda al indirdiğin dosyayı klasöre çıkart ve her uzantıyı odinde yerine seç ve starta bas 5 dakka sonra rom yüklenir ap dosyasını seçtiğinde odin yanıt vermez ama bekle sadece dosya 3,5 gb oldugu için zorlandıgından

Konu Sahibi
bu romdan eminsin dimi kardeş.
bu arada garanti geri gelirmi

bende root atarken telefon kapandı açılmadı hiçbir telefoncu yapamadı garantiyi aradım 500 tl fiyat çektiler tek parça rom odinde hata verir 4 parçalı rom ile kurdum 5 dakikada telefon stock romu kuruldu linkteki rom türkiye romu sorunun düzelir merak etme
garanti tabikide geri gelir sonucta stock rom yüklüyorsun sayaç sıfırlanmış oluyor

FK5896

Üye
bende 5.1.1 den 5.0.1 e geri dönmek istiyorum. servise sordum garanti gider mi diye gidebilir diye saçma bi cevap aldım bide imei gidebilir dediler. doğrusu nedir?

Konu Sahibi
stock rom atarsan gitmez bence

stock rom atarsan sıkıntı olmaz ama sen alt sürümü kurmak istiyorsun sorun samsung kodlarda bunu kapatmış oldugundan versiyon düşürme mümkün değil maalesef

FK5896

Üye
stock rom atarsan sıkıntı olmaz ama sen alt sürümü kurmak istiyorsun sorun samsung kodlarda bunu kapatmış oldugundan versiyon düşürme mümkün değil maalesef
şuan telefonu servisten aldım ama sensörler düzgün çalışmıyor. telefonu yan çeviriyorum galeri de veya facebookta falan kendi kendine dikey oluyor sonra tam tersine dönüyor falan.. *#0*# den sensör image test yaptım hiçbir sıkıntı yok ama ... sanırım yazılımsal ve düzeltemiyorum...

Konu Sahibi
arkadaşlar şu linkteki dosyayı indirip tekrar boyutunu min. olarak upload edebilecek varmı net acayip yavaş 6 saatte 1 gb indirdi sonra iptal oldu bide

Konu Sahibi
Telefon açıldı rom sayesinde ama şimdide hız şarj özelliği yok

erobot note 4 tawsiye sıkıntı yaşamadım daha..
sorulanlara kısaca ..Stoc romda ime kaçmaz ama yanına /01...02 gibi değerler alır efs yedeklemeniz tavsiye olur.
rom kuruyorsunuz elbette garantiden çıkar ..void değeriniz artmışsa garanti çöp..
Birde garantiye sarılacaksanız custom neden kurarsınız anlamam gider.

xda da ve samsung sitesinde firmware 4 yollu var 5.1.1
5.0.1 de değişen neydiki anlamadım neden geri dönüyorsun..

sabırlı olun nisan gibi marsmalow olursunuz...(customa chainfire marsmalowu yapıştırmış bile)
note 4910CQ kullanıcısıyım.
mod değilim lakin yeni çıkanları ara ara deniyorum o kadar..
onun için yazılımcı gözüyle değil kullanıcı gözüyle sizlere cevaplarım.
Şu ana kadar 5 rom değiştim e robot yeni olmasına nazaran en iyisi diyebilirim halen erobottayım.
ditto kasıyor .ketan flaş problemi yapıyor.anatolia var kurmadım bilmiyorum slim var baya iyi ama tıkanıyor tekrar başlıyor masik stabil değil.bunları yaşadım ..
note4 910C ile 910CQ bir işlemci farkıdır.Her rom ( C de ve Q )da stabil olmak zorunda diil anlamış oldum.onun için yüklerken işlemcinize göre custom yükleyin tavsiyedir.

O sorun bendede var şarj çok fena kötü performansta birşey yok
Z3 Compackta Flash tool ile 5.1 den 4.4.2 sürümüne düşürme yaptık oldu telefon daha hızlı daha iyi şarj tutuyor diğer sürümleri Wifi ile güncelledik

Aynı olayı bizde yapavilirmiyiz bilmiyorum cihazı 4.4.4 versiyonuna düşüren romu odin ile flashlayip daha sonra Wifi ile diğer sürümleri yüklemek gerekir şarj ve performans sorunu düzelebilir
Hızlı şarj özelliği senin adaptorunde kardeş degistirdiysen hızlı şarj yapmaz
arkadaşlar şu linkteki dosyayı indirip tekrar boyutunu min. olarak upload edebilecek varmı net acayip yavaş 6 saatte 1 gb indirdi sonra iptal oldu bide
Dosya zaten maksimum düzeyde sıkıştirilmis daha fazla sıkıştırma veri kaybına neden olur eksik dosyalar çıkabilir dosya 1 gb çıkartma yapınca 3.5 gb daha ne sikistirmasi ☺