bessa27 Üye Resim-tasarim vb sanatsal merakin varsa Note3,yok kardesim sabit,kullanimi kolay sade dersen İ5s
Türe Üye bessa27' Alıntı: Resim-tasarim vb sanatsal merakin varsa Note3,yok kardesim sabit,kullanimi kolay sade dersen İ5s Genişletmek için tıkla ... S pen sadece sanatsal amaca yönelik değil. Hatta hiç sanata yönelik değil. Asıl amacı not almak.
bessa27' Alıntı: Resim-tasarim vb sanatsal merakin varsa Note3,yok kardesim sabit,kullanimi kolay sade dersen İ5s Genişletmek için tıkla ... S pen sadece sanatsal amaca yönelik değil. Hatta hiç sanata yönelik değil. Asıl amacı not almak.
boran9999 Üye Jomolocco' Alıntı: lphone 5s . İphone a gecen birdaha android telefon almaz Genişletmek için tıkla ... Nasıl yani biraz açarmısınız? Birde android tecrübeni hangi cihazla yaptın?
Jomolocco' Alıntı: lphone 5s . İphone a gecen birdaha android telefon almaz Genişletmek için tıkla ... Nasıl yani biraz açarmısınız? Birde android tecrübeni hangi cihazla yaptın?
Invoke Üye Why Always Me' Alıntı: Okudukça karar değiştiriyorum yine karar veremiyorum, napıcaz bu işi Genişletmek için tıkla ... Git bak ikisini yanyana koy, beğen, seç, al, çık.
Why Always Me' Alıntı: Okudukça karar değiştiriyorum yine karar veremiyorum, napıcaz bu işi Genişletmek için tıkla ... Git bak ikisini yanyana koy, beğen, seç, al, çık.
bessa27 Üye Why Always Me' Alıntı: Okudukça karar değiştiriyorum yine karar veremiyorum, napıcaz bu işi Genişletmek için tıkla ... Hangisi ihtiyacini karsilar,bi kendini dinle karar ver.. Yok o soyle dedi su soyle dedi,gec bunlari kanki.. :
Why Always Me' Alıntı: Okudukça karar değiştiriyorum yine karar veremiyorum, napıcaz bu işi Genişletmek için tıkla ... Hangisi ihtiyacini karsilar,bi kendini dinle karar ver.. Yok o soyle dedi su soyle dedi,gec bunlari kanki.. :
Türe Üye Eğer çok yönlülük istiyorsan , imkanım geniş olsun diyorsan note 3 , sadece pratiklik hız ve uygulama dersen 5s al geç.
Eğer çok yönlülük istiyorsan , imkanım geniş olsun diyorsan note 3 , sadece pratiklik hız ve uygulama dersen 5s al geç.
Why Always Me Üye Konu Sahibi Note 3 tasarımı falan ekran genişliği falan çok hoşuma gitti, bir de ekran kalitesi yönünden sanırım İphone 5S 'den daha iyiymiş, bunlar kafamı karıştıran konular.
Note 3 tasarımı falan ekran genişliği falan çok hoşuma gitti, bir de ekran kalitesi yönünden sanırım İphone 5S 'den daha iyiymiş, bunlar kafamı karıştıran konular.